Vastgoedonderhoud Nijmegen

Vastgoedonderhoud Nijmegen

Goed onderhoud van vastgoed is erg belangrijk. Uw vastgoed is uw kapitaal dus daar bent u zuinig op. Bij Turnkey Facility zijn we ons daar van bewust. Wij zorgen ervoor dat uw vastgoedonderhoud onderhouden word in Nijmegen. Of het nu gaat om een monumentaal winkelpand of een bedrijfspand. Turnkey Facility is gespecialiseerd op het gebied van onderhoud aan retail, winkels en warenhuizen. Klanten waarderen ons vanwege professioneel vakmanschap, integriteit en klantvriendelijkheid. Ons doel is het in stand houden, onderhouden en verduurzamen van uw vastgoed.

Vooruitstrevend

Turnkey Facility is een geavanceerd bedrijf dat zich al jaren bezighoudt met vastgoedonderhoud in Nijmegen. Wij beraden graag met u mee en leveren maatwerk. Onze uitvoerige inspecties, diepgaande technische kennis en ons grote netwerk zorgen voor kwaliteit. Al onze medewerkers hebben een soortgelijke opleiding en passie voor hun vak. Klantvriendelijkheid hebben ze hoog in het vaandel staan. De panden die wij bijhouden zijn verschillen veel. Zo doen wij het onderhoud van panden voor winkelketens als Zara en de Bershka. Wij bieden u een totaalplaatje. Dat houdt in dat u nergens meer zorgen om hoeft te maken. U kunt erop vertrouwen dat Turnkey Facility het onderhoudt van uw panden regelt. Wij controleren regelmatig uw gehele pand en zorgen ervoor dat alles op orde blijft.

No nonsense-cultuur
Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur
Kwaliteit
De medewerkers die voor ons in touw zijn, hebben een gedegen opleiding en staan voor kwaliteit.
Deskundig
Deskundigheid en inzet van onze medewerkers vormen de basis van ons succes.
pexels-photo-3846554

Onze kernwaarden

Bij Turnkey hanteren we een aantal basiswaarden. U kunt bij ons altijd goed werk verwachten als het gaat om onderhoud van vastgoed in Nijmegen. Wij werken met duurzame materialen en echte vakmensen. Een ander belangrijke waarde is integriteit. Uw last is bij ons in goede handen. Wij doen wat we zeggen en houden ons hier aan. Maar daarnaast zijn we ook flexibel. U kunt bij ons terecht voor maatwerk. En als laatste vinden wij consequentheid erg belangrijk. Dat houdt in dat u steeds weer kunt rekenen op de hoogste kwaliteit. U hoeft nergens meer naar om te kijken, uw pand is bij ons in vertrouwde handen.

Meer over Turnkey Facility

U kunt bij Turnkey Facility terecht voor onderhoud van uw vastgoed in Nijmegen. Wij zorgen voor onderhoud van winkels en warenhuizen maar ook facilitaire diensten, projectmanagement, bouw, verbouw en bouwsupport zijn essentiële pijlers van ons bedrijf. Deskundigheid en inzet van ons personeel vormen de basis van ons succes. Wilt u meer leren kennen over onderhoud van uw vastgoed? Neem dan contact op met ons. U vindt bij ons echt maatwerk dus wij gaan graag met u in conclaaf. Uw bedrijfspand is bij Turnkey Facility in juiste handen.

Tel: +31 (0)6-27 45 67 89
Mail: info@turnkey-facility.nl

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services