Vastgoedonderhoud Zwolle

Turnkey Facility ook in Zwolle voor vastgoedonderhoud

Turnkey Facility weet als geen ander hoeveel moeite en energie het kost om vastgoed op te bouwen. Jarenlang bent u bezig met vestigen en uitbreiden en dat is mooi maar zwaar werk. Het is belangrijk dat u deze jaren niet weggooit en dat er dus structureel onderhoudscontroles worden gedaan. Turnkey Facility werkt met trots en passie aan de vastgoed klussen en brengen alle klussen tot een goed eind. Onderhoud en reparatie is bij Turnkey Facility in goede handen, zo geruisloos mogelijk gaan wij te werk zodat u kan doorgaan met de normale gang van zaken tijdens het vastgoedonderhoud in Zwolle.

Samen met de klant bouwen aan succes

De band die wij hebben met onze klanten vinden wij heel erg belangrijk, als er moeilijkheden zijn is het geen probleem als u die met ons wilt bespreken. Turnkey Facility werkt met de juiste producten die duurzaam zijn. Dankzij deze duurzame producten zijn wij instaat om perfect maatwerk te leveren. Al onze werknemers zijn vakbekwaam en hebben de juiste diploma’s om zo het vastgoedonderhoud in Zwolle een succes te maken. Wij hebben al veel klanten blij kunnen maken met onze kwaliteiten. Om een paar voorbeelden te noemen zijn wij de helpende hand voor Bershka, Zara, Pull & Bear, Massimo Dutti en nog vele andere. Ook u kunt uw vastgoedonderhoud in Zwolle aan ons overlaten, u heeft dan de garantie dat uw vastgoed in de juiste staat blijft.

No nonsense-cultuur
Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur
Kwaliteit
De medewerkers die voor ons in touw zijn, hebben een gedegen opleiding en staan voor kwaliteit.
Deskundig
Deskundigheid en inzet van onze medewerkers vormen de basis van ons succes.
pexels-photo-2186572

Goed begeleid met ons projectmanagement

Voor Turnkey Facility zijn bouwactiviteiten dagelijkse kost. Dit komt mede door ons projectmanagement, u wordt regelmatig op de hoogte gehouden doormiddel van rapportages. Daarnaast wordt u begeleid door Turnkey Facility tijdens het vastgoedonderhoud in Zwolle. U wordt in het gehele proces meegenomen zodat u niks onverwachts op uw bordje krijgt. Wanneer u kiest om Turnkey Facility in te schakelen hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het onderhoud van uw pand. Kwaliteitsbewaking is voor ons van groot belang, daarom worden er constante controles uitgevoerd op de uitvoering van projecten.

Vragen? Bel Turnkey Facility!

Turnkey Facility gaat niet zomaar te werk. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat onze plannen duidelijk zijn voor u. Vastgoed is kostbaar dus daar moet zorgvuldig mee om worden gegaan. Ook moeten onze klanten vertrouwen hebben in ons en het idee krijgen en hebben dat zij altijd iets kunnen vragen wanneer zij die behoefte hebben. Wij zullen ten aller tijde zo geruisloos mogelijk te werk gaan zodat u geen overlast ervaart. Een lekker bakje koffie? U bent van harte welkom!

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services