Vastgoedonderhoud Maastricht

Het begint bij Turnkey Facility Maastricht

Wanneer u zeker wilt zijn dat uw vastgoed in goede handen is bent u bij Turnkey Facility op het goede adres. Wij zorgen dat u totaal geen stres ervaart op het gebied van onderhoud en reparatie. Wij als vastgoedonderhoud en reparatiebedrijf halen veel voldoening uit het werk wat wij doen. Het is hard werken om vastgoed op te bouwen. Het is niet de bedoeling dat uw vastgoed niet meer bruikbaar is of word, Turnkey Facility zorgt ervoor dat uw pand in goede conditie blijft zodat u met een rustig gevoel de toekomst in kan kijken. Wij van Turnkey Facility weten wat we doen!

Op en met elkaar bouwen

Turnkey Facility is een allround facilitair dienstverlener. Het is van groot belang dat u regelmatig onderhoudscontroles uitvoert, wanneer u deze controles niet regelmatig uitvoert zijn de gevolgen groot. Turnkey Facility kan u volledig ontzorgen zodat u bezig blijft met de normale gang van zaken. Met de juiste diploma’s en jarenlange ervaringen kunnen wij maatwerk afleveren voor u. Doormiddel van duurzame producten kunnen wij maatwerk voor u realiseren. Wij van Turnkey Facility vinden communicatie heel erg belangrijk, uw vastgoed is zeer kostbaar dus ontwikkelingen zullen wij rapporteren zodat u deze rustig kan bekijken. Deze rapporten zorgen ervoor dat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

No nonsense-cultuur
Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur
Kwaliteit
De medewerkers die voor ons in touw zijn, hebben een gedegen opleiding en staan voor kwaliteit.
Deskundig
Deskundigheid en inzet van onze medewerkers vormen de basis van ons succes.
Vastgoedonderhoud Den Haag

Team Turnkey Facility Maastricht

Team Turnkey Facility is pas tevreden als u dat ook bent. Voor dat wij te werk gaan zullen er afspraken gemaakt worden zodat er van beide kanten duidelijk wordt gemaakt wat er gedaan moet worden. Turnkey Facility zorgt voor doorlopende kwaliteit en is zeer flexibel, ten aller tijde zijn wij aanspreekbaar en mochten er vragen zijn kunt u deze stellen. Informaliteit vinden wij ook heel erg belangrijk, een goede band met elkaar zorgt ervoor dat wij op en met elkaar kunnen bouwen. Turnkey Facility zorgt ervoor dat uw vastgoed en het vermogen wat daarbij hoort in goede staat blijft, dit om ervoor te zorgen dat u een rustige toekomst tegemoet gaat. Voor al uw vastgoedonderhoud in Maastricht bent u bij Turnkey Facility op het goede adres.

Beschikbaar bij onduidelijkheden

Turnkey Facility vindt het heel erg belangrijk om goede contacten te hebben met onze klanten. Het kan wel is voorkomen dat er onduidelijkheden zijn of dat er vragen bij u naar binnen schieten. Tijdens het vastgoedonderhoud in Maastricht staat ons team altijd voor u klaar om onduidelijkheden weg te nemen. Deze onduidelijkheden proberen wij weg te nemen tijdens het werkproces, wij nemen u mee in het volledige proces zodat u ziet wat er allemaal gaat gebeuren en niet schrikt van werkzaamheden.

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services