Winkel onderhoud Roermond

Winkel onderhoud in Roermond

Winkel onderhoud is erg belangrijk. Dit zorgt ervoor dat voor de toekomst uw vastgoed goed onderhouden en behouden wordt. Daarom kunt u ook bij Turnkey Facility terecht voor winkel onderhoud in Roermond. Wij hebben de kennis en specialisatie in onderhoud aan winkels, retail en warenhuizen. Maar ook voor winkelonderhoud op het gebied van andere bedrijf gerelateerde panden of monumentale panden kunt u terecht bij ons. Voor de toekomst is het vooral van belang dat uw winkel goed wordt onderhouden.

De kernwaarden

Turnkey Facility hanteert een aantal basiswaarden. Zo staan het werken met duurzame producten en  het leveren van een goede kwaliteit hoog in ons het vaandel. Er word met vak kundig aan ieder project gewerkt door onze medewerkers. Ze hebben hier een gerelateerde opleiding voor gedaan en leveren gedegen winkel onderhoud in Roermond. Nog een waarde die erg belangrijk is voor ons, is oprechtheid. Alle werkzaamheden zijn in de juiste handen bij ons. Onze beloftes komen we na. Ook is voortgang en souplesse zeer belangrijk voor ons. Het door ons geleverde werk bestaat uit precisiewerk en altijd van het hoogste niveau. Wij laten uw zorgen verdwijnen door ons maatwerk.

No nonsense-cultuur
Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur
Kwaliteit
De medewerkers die voor ons in touw zijn, hebben een gedegen opleiding en staan voor kwaliteit.
Deskundig
Deskundigheid en inzet van onze medewerkers vormen de basis van ons succes.
Vastgoedonderhoud Den Haag

Volledige oplossing

Bij Turnkey Facility worden vaak controles uitgevoerd op het gehele vastgoed door ons. Wanneer  wij een reparatie of onderhoud beurt uitvoeren , gaan wij zo geruisloos mogelijk te werk. Tevreden klanten die u al zijn voor gegaan zijn onder andere: Zara en Bershka. Voor al het winkel onderhoud in Roermond kunt u bij Turnkey Facility terecht. Bij ons hoeft u nergens meer naar om te kijken en we zorgen dat alle werkzaamheden zo secuur en geruisloos wordt uitgevoerd. Bij Turnkey Facility vinden wij het belangrijk dat er wordt gewerkt met duurzame producten van juiste kwaliteit. Wij denken op alle gebieden graat met u mee, wij bieden vakkundig werk. Uw zorgen worden bij ons weggenomen.

Meer over Turnkey Facility

Wij werken met de duurzaamste producten voor vakkundig winkel onderhoud in Roermond maar ook facilitaire diensten, projectmanagement, verbouw, bouw en bouwsupport zijn cruciale elementen binnen Turnkey Facility. Wij regelen alles van begin tot eind, zo hoeft u nergens meer naar om te kijken. Vakkundige personeel vormt de basis van ons succes. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij ons? Neem dan informeel contact op met ons. Wij leveren uitsluitend maatwerk aan onze klanten daarom, gaan we hierover graag met u rond de tafel zitten. Uw vastgoed is hier in goede handen.

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services