Vastgoedonderhoud Eindhoven

Vastgoedonderhoud Eindhoven

Het is van belang dat er ten voortdurend goed vastgoedonderhoud wordt uitgevoerd. Turnkey Facility voert beroepsmatig vastgoedonderhoud uit in Eindhoven en omstreken. Wij zorgen ervoor dat bijvoorbeeld uw winkel- of kantoorpand goed bijgehouden wordt en zal blijven. U bent netjes op uw vastgoed en dat is bij ons in juiste handen. Wij hebben al meerdere klanten blij mogen maken met ons vakmanschap, onze eerlijkheid en de vriendelijkheid naar de klant toe.

Vooruitstrevend vastgoedonderhoud Eindhoven

Turnkey Facility is een toekomstgericht bedrijf uit Sprang-Capelle dat ook onderhoud aan vastgoed in Eindhoven uitvoert. Wij leveren al jaren op maat gemaakt werk op het gebied van vastgoedonderhoud. Wij zorgen altijd voor kwaliteit door middel van uitvoerige inspecties, een breed netwerk en een goede technische kennis. Ook denken wij op ieder vlak graag mee met de klant. Wij hebben al meerdere gebouwen van vastgoedonderhoud mogen voorzien, denk bijvoorbeeld aan winkelketens als de Berschka en de Zara. Wanneer wij aan de slag gaan kunt u erop vertrouwen dat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Wij zorgen er altijd voor dat het onderhoud of de reparatie op de juiste manier word uitgevoerd door ons. Wanneer u op zoek bent naar vastgoedonderhoud in Eindhoven, denk dan zeker aan Turnkey Facility. Wij checken meermaals het gehele pand en zorgen dat eventuele reparaties of onderhoud met zo min mogelijk overlast kunnen worden uitgevoerd.

No nonsense-cultuur
Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur
Kwaliteit
De medewerkers die voor ons in touw zijn, hebben een gedegen opleiding en staan voor kwaliteit.
Deskundig
Deskundigheid en inzet van onze medewerkers vormen de basis van ons succes.
pexels-photo-2186572

Onze kernwaarden

Bij Turnkey Facility vinden wij een aantal kernwaarden belangrijk. Wij werken altijd met duurzame apparaten van hoge kwaliteit. Ook zorgen wij ervoor dat er altijd echte vakmensen werkzaam zijn. Nog een belangrijke waarde voor ons is eerlijkheid. Dit wil zeggen dat de opdracht van onze klanten met zekerheid in goede handen is. Wij zijn flexibel en transparant, wij doen wat we beloofd hebben. Ook kunt u bij ons altijd rekenen op de hoogste kwaliteit, wij zorgen voor continuïteit. Voor al uw vastgoedonderhoud in Eindhoven kunt u bij ons terecht. U kunt erop vertrouwen dat wij uitstekend maatwerk leveren.

Meer over Turnkey Facility

Turnkey Facility zorgt voor het behouden en reparaties in winkels en warenhuizen maar nog meer belangrijke zaken binnen ons bedrijf zijn facilitaire diensten, projectmanagement, bouw, verbouw en bouwsupport. Medewerkers met een vak gerelateerde opleiding zijn de basis van ons succes. Zij hebben passie voor hun beroep en werken puur en alleen met duurzame kwaliteitsproducten. Wilt u meer weten over vastgoedonderhoud in Eindhoven? Neem dan contact met ons op. Bij Turnkey Facility vindt u het beste maatwerk dus wij gaan altijd graag met u in gesprek voor de mogelijkheden. Bij ons is uw vastgoed in juiste handen.

Tel: +31 (0)6-27 45 67 89
Mail: info@turnkey-facility.nl

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services