Vastgoedonderhoud Almere

Vastgoedonderhoud Almere

Voor totaal onderhoud aan uw winkel- of bedrijfspand moet u bij Turnkey Facility zijn. Bij ons is uw pand in goede handen. Turnkey Facility is gespecialiseerd op het gebied van vastgoedonderhoud aan winkels en warenhuizen in Almere. Vastgoed kan op allerlei manieren vernield raken of beschadigd worden. Denk bijvoorbeeld aan vervuiling door graffiti. Of schade door natuur. Regen, sneeuw, vorst en hagel zorgen ervoor dat gebouwen slijtage kunnen oplopen. En soms is een volledige reparatie wenselijk. Bij Turnkey Facility zorgen we voor totaal onderhoud aan uw gehele pand.

Totaaloplossing

Voor totaal vastgoedonderhoud in Almere bent u bij Turnkey Facility aan het goede adres. Wij verzorgen bijvoorbeeld het onderhoud van panden van winkelketens zoals Zara, Zara Home en de Bershka. U kunt bij ons terecht voor een totaaloplossing. Dat houdt in dat we u volledig ontzorgen. Met andere woorden, u hoeft nergens meer voor om te kijken, wij zorgen ervoor dat uw pand in orde blijft. Regelmatig krijgt uw vastgoed een controle en u kunt er dus op vertrouwen dat wij het onderhoud of de reparatie snel en vakkundig uitvoeren.

No nonsense-cultuur
Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur
Kwaliteit
De medewerkers die voor ons in touw zijn, hebben een gedegen opleiding en staan voor kwaliteit.
Deskundig
Deskundigheid en inzet van onze medewerkers vormen de basis van ons succes.
pexels-photo-5805491

Onze kernwaarden

Wij hebben een aantal gedeelde waarden die we erg belangrijk vinden. Zo kunt u bij ons altijd de beste kwaliteit verwachten. Onze medewerkers zijn allemaal vakkundig en hebben een soortgelijke opleiding behaald. Het succes van ons bedrijf hebben we te danken aan de kennis en inzet van onze medewerkers. U kunt bij ons dus altijd hoge kwaliteit verwachten als het gaat om vastgoedonderhoud in Almere. Ook oprechtheid hebben we hoog in het vaandel staan. Wij zijn eerlijk en vertrouwd en komen onze afspraken aan. We weten hoe waardevol vastgoed is en daarom zorgen wij er goed voor. Ook soepelheid vinden wij belangrijk. Elk pand en iedere opdracht is weer anders. Wij leveren dan ook alleen maar maatwerk als het gaat om totaal onderhoud van uw vastgoed. En als laatste op de lijst staat systematiek , u kunt continu rekenen op de hoogste kwaliteit.

Meer over Turnkey Facility

Bij Turnkey Facility kunt u niet alleen terecht voor vastgoedonderhoud in Almere. Ook facilitaire diensten, projectmanagement, bouw, verbouw en bouwsupport zijn belangrijke punten van ons bedrijf. Wij regelen alles van A tot Z als het om uw vastgoed gaat. Bij Turnkey Facility heerst een leerzame, no nonsense-cultuur. Mede daardoor hebben we een vaste en solide klantenkring kunnen opbouwen. Wilt u meer weten over totaal onderhoud? Neem dan contact met ons op. U vindt bij ons alleen maatwerk dus wij gaan graag met u in gesprek hierover. Uw winkel- of bedrijfspand is bij Turnkey Facility in goede handen.

Tel: +31 (0)6-27 45 67 89
Mail: info@turnkey-facility.nl

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services