Winkel onderhoud Breda

Winkel onderhoud in Breda

Voor al je Winkel onderhoud aan uw pand in Breda bent u bij Turnkey Facility aan het juiste adres. Wij begrijpen het helemaal dat het onderhoud van uw bedrijfspand goed moet zijn. Uw gebouwen zijn namelijk een groot deel van uw kapitaal. En hier bent u dan ook zuinig op. Tegelijkertijd wilt u er zo min mogelijk tijd mee kwijt zijn. U doet waar u goed in bent, dan doen wij dat ook. Wij hebben jarenlange ervaring met het beheer en onderhoud bedrijfspand.

Vak gerelateerde medewerkers

Turnkey Facility beschikt over een team van enthousiaste vakmensen die allemaal een gedegen opleiding hebben. Zij gaan graag voor u aan de slag met het onderhoud van uw bedrijfspand. Onze medewerkers werken klantgericht, zijn flexibel en hebben verstand van zaken. Al onze medewerkers werken vanzelfsprekend volgens planning en komen altijd hun afspraken na. Wij zorgen dat u zo min mogelijk overlast heeft. Want natuurlijk wilt u het onderhoud van uw bedrijfspand uitbesteden aan een professionele partij die weet waar zij mee bezig is. Wij hebben inmiddels een vaste en uitgebreide klantenkring opgebouwd in verschillende sectoren, waaronder winkels, retail en bedrijven.

No nonsense-cultuur
Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur
Kwaliteit
De medewerkers die voor ons in touw zijn, hebben een gedegen opleiding en staan voor kwaliteit.
Deskundig
Deskundigheid en inzet van onze medewerkers vormen de basis van ons succes.
Vastgoedonderhoud Den Haag

Onderhoud bedrijfspand maatwerk

Bij Turnkey Facility leveren we alleen maatwerk. Elk pand is weer anders en vraagt ander onderhoud. Daarom maken we van te voren afspraken over wat er allemaal nodig is. U kunt bijvoorbeeld denken aan volledig onderhoud aan uw bedrijfspand, kleine verbouwingen of aanpassingen aan uw pand maar ook storingen oplossen aan bijvoorbeeld rolluiken, elektra, airco en al uw loodgieterswerk. Daarnaast kunnen we ruiten vervangen, vloeren onderhouden en gevels reinigen. Maar we zijn ook specialist op het gebied van hang- en sluitwerk en beveiliging. Wij bieden een totaaloplossing zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Want het onderhoud van een bedrijfspand kan heel divers zijn.

Meer over Turnkey Facility

Bij Turnkey Facility kunt u niet alleen terecht voor onderhoud van uw bedrijfspand. Ook facilitaire diensten, projectmanagement en bouwsupport zijn belangrijke pijlers van ons bedrijf dat in Sprang-Capelle gelegen is. Als het om uw vastgoed gaat, regelen wij het van begin tot eind. Bij Turnkey Facility heerst een praktische en reële cultuur. Mede daardoor hebben we een vaste en uitgebreide klantenkring kunnen opbouwen. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. U vindt bij ons alleen maatwerk dus wij gaan graag met u in gesprek. Uw winkel- of bedrijfspand is bij Turnkey Facility in goede handen.

Wilt u meer weten over ons Winkel onderhoud in Utrecht? Vergeet dan zeker geen contact met ons op te nemen. U kunt ons de hele week bereiken op de mail en via de telefoon.

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services