Vastgoedonderhoud totaal onderhoud

Vastgoed totaal onderhoud door Turnkey Facility

Bij Turnkey Facility bent u aan het juiste adres voor vastgoed totaal onderhoud. Een van onze pijlers is het verzorgen van onderhoud aan onroerend goed. Vastgoed totaal onderhoud is een breed begrip. Het belangrijkste doel van vastgoed onderhoud is het verbeteren en behouden van een gebouw voor de toekomst. Bij Turnkey Facility zorgen wij ervoor dat uw panden goed onderhouden worden. Vastgoed is namelijk van onschatbare waarde en daar moet dus goed voor gezorgd worden. Of het nu om een monumentaal pand of een bedrijfspand gaat. Vastgoedbeheer is erg belangrijk, zeker voor de toekomst. Turnkey Facility is gespecialiseerd op het gebied van onderhoud aan retail, winkels en warenhuizen.

Totaaloplossing

Bij ons bent u aan het juiste adres voor projectmatig vastgoed totaal onderhoud. Zo mogen wij al jaren het onderhoud verzorgen van onder andere de winkelketens Zara, Zara Home en Bershka. Wij bieden u een totaaloplossing. Dat houdt in dat u nergens naar om hoeft te kijken. U kunt erop vertrouwen dat Turnkey Facility het onderhoud of de reparatie snel en vakkundig uitvoert. Wij controleren periodiek uw gehele pand en zorgen ervoor dat alles op orde blijft.

No nonsense-cultuur
Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur
Kwaliteit
De medewerkers die voor ons in touw zijn, hebben een gedegen opleiding en staan voor kwaliteit.
Deskundig
Deskundigheid en inzet van onze medewerkers vormen de basis van ons succes.
Vastgoed totaal onderhoud

Onze kernwaarden

Bij Turnkey hebben we een aantal kernwaarden. U kunt bij ons altijd kwaliteit verwachten als het gaat om vastgoed totaal onderhoud. Onze medewerkers hebben allemaal een gedegen opleiding en leveren alleen maar kwaliteit. Zoals u van ons gewend bent. Een ander belangrijk thema is integriteit. Uw opdracht is bij ons in goede handen. Wij doen wat we gezegd hebben. Daarnaast zijn we ook flexibel. U kunt bij ons terecht voor maatwerk. En als laatste staat continuïteit bij ons hoog in het vaandel. Dat houdt in dat u continu kunt rekenen op de hoogste kwaliteit. U hoeft nergens meer naar om te kijken, uw pand is bij ons in vertrouwde handen.

Meer over Turnkey Facility

U kunt bij ons terecht voor vastgoed totaal onderhoud. Wij zorgen voor onderhoud van winkels en warenhuizen maar ook facilitaire diensten, projectmanagement, bouw, verbouw en bouwsupport zijn de belangrijkste pijlers van ons bedrijf. Wij regelen het van A tot Z. Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur. Deskundigheid en inzet van onze medewerkers vormen de basis van ons succes. Wilt u meer weten over vastgoed totaal onderhoud? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U vindt bij ons alleen maatwerk dus wij gaan graag met u in gesprek. Uw winkel- of bedrijfspand is bij Turnkey Facility in goede handen.

Tel: +31 (0)6-27 45 67 89
Mail: info@turnkey-facility.nl

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services