TURNKEY FACILITY ontzorgt

Wij regelen het van A tot Z

TURNKEY FACILITY ontzorgt

Wij regelen het van A tot Z

TURNKEY FACILITY ontzorgt

Wij regelen het van A tot Z

Totaal onderhoud

Voor totaal onderhoud aan uw winkel- of bedrijfspand moet u bij Turnkey Facility zijn. Bij ons is uw pand in goede handen. Turnkey Facility is gespecialiseerd op het gebied van onderhoud aan retail, winkels en warenhuizen. Vastgoed kan op allerlei manieren aangetast raken of beschadigd worden. Denk bijvoorbeeld aan vervuiling door graffiti. Of schade door natuur. Regen, sneeuw, vorst en hagel zorgen ervoor dat gebouwen slijtage kunnen oplopen. En soms is een acute reparatie wenselijk. Bij Turnkey Facility zorgen we voor totaal onderhoud aan uw pand.

Totaaloplossing

Voor totaal onderhoud bent u bij Turnkey Facility aan het goede adres. Wij verzorgen bijvoorbeeld het onderhoud van panden van winkelketens zoals Zara, Zara Home en Bershka. U kunt bij ons terecht voor een totaaloplossing. Dat houdt in dat we u compleet ontzorgen. Met andere woorden, u hoeft nergens meer naar om te kijken, wij zorgen ervoor dat uw pand piekfijn in orde blijft. Periodiek wordt uw vastgoed gecontroleerd en u kunt er dus op vertrouwen dat wij het onderhoud of de reparatie snel en vakkundig uitvoeren.

Onze kernwaarden

Wij hebben een aantal kernwaarden die we erg belangrijk vinden. Zo kunt u bij ons altijd kwaliteit verwachten. Onze medewerkers zijn allemaal vakkundig en hebben een gedegen opleiding genoten. Het succes van ons bedrijf hebben we te danken aan de deskundigheid en inzet van onze medewerkers. U kunt bij ons dus altijd kwaliteit verwachten als het gaat om vastgoed totaal onderhoud. Ook integriteit hebben we hoog in het vaandel staan. Wij zijn eerlijk en betrouwbaar en komen onze afspraken aan. We weten hoe waardevol vastgoed is en daarom zorgen wij er goed voor. Ook flexibiliteit vinden wij belangrijk. Elk pand en iedere opdracht is weer anders. Wij leveren dan ook alleen maar maatwerk als het gaat om totaal onderhoud van uw pand. En als laatste op de lijst staat continuïteit kunt continu rekenen op de hoogste kwaliteit.

Meer over Turnkey Facility

Bij Turnkey Facility kunt u niet alleen terecht voor totaal onderhoud. Ook facilitaire diensten, projectmanagement, bouw, verbouw en bouwsupport zijn belangrijke pijlers van ons bedrijf. Wij regelen het van A tot Z als het om uw vastgoed gaat. Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur. Mede daardoor hebben we een vaste en uitgebreide klantenkring kunnen opbouwen. Wilt u meer weten over totaal onderhoud? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U vindt bij ons alleen maatwerk dus wij gaan graag met u in gesprek. Uw winkel- of bedrijfspand is bij Turnkey Facility in goede handen.

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services