Winkel onderhoud Utrecht

Winkel onderhoud in Roosendaal

Goed winkel onderhoud is heel belangrijk. Dit alles zorgt ervoor dat voor de toekomst uw panden goed onderhouden en behouden wordt. Daarom kun je ook bij Turnkey Facility terecht voor Winkel onderhoud in Roosendaal. Maar ook voor winkelonderhoud op het gebied van andere bedrijf gerelateerde vastgoed of monumentale panden kunt u terecht bij ons. Voor de toekomst is het vooral van belang dat uw winkel goed wordt onderhouden. Wij hebben de kennis en specialisatie in onderhoud aan winkels, warenhuizen en retail.

Totaaloplossing

Voor totaal Winkel onderhoud in Roosendaal bent u bij Turnkey Facility aan het goede adres. Wij verzorgen het onderhoud van panden van winkelketens zoals Zara, Zara Home en de Bershka. U kunt bij ons terecht voor een totaaloplossing. Dat houdt in dat we u volledig ontzorgen. Met andere woorden, u hoeft nergens meer voor om te kijken, wij zorgen ervoor dat uw pand in orde blijft. Regelmatig krijgt uw vastgoed een controle en u kunt er dus op vertrouwen dat wij het onderhoud of de reparatie snel en vakkundig uitvoeren.

No nonsense-cultuur
Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur
Kwaliteit
De medewerkers die voor ons in touw zijn, hebben een gedegen opleiding en staan voor kwaliteit.
Deskundig
Deskundigheid en inzet van onze medewerkers vormen de basis van ons succes.
Vastgoedonderhoud Den Haag

Onze kernwaarden

Turnkey Facility hanteert een aantal basiswaarden. Zo staan het werken met duurzame producten en  het leveren van een goede kwaliteit hoog in ons het vaandel. Er word met vak kundig aan ieder project gewerkt door onze medewerkers. Ze hebben hier een gerelateerde opleiding voor gedaan en leveren gedegen winkel onderhoud in Roosendaal. Nog een waarde die erg belangrijk is voor ons, is oprechtheid. Alle werkzaamheden zijn in de juiste handen bij ons. Onze beloftes komen we na. Ook is voortgang en souplesse zeer belangrijk voor ons. Het door ons geleverde werk bestaat uit precisiewerk en altijd van het hoogste niveau. Als laatste op de lijst staat systematiek , u kunt continu rekenen op de hoogste kwaliteit. Wij laten uw zorgen verdwijnen door ons maatwerk.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Bij Turnkey Facility kunt u niet alleen terecht voor winkel onderhoud in Roosendaal. Ook facilitaire diensten, projectmanagement, bouwsupport, verbouw en bouw zijn belangrijke pijlers binnen ons bedrijf. Wij regelen alles van begin tot eind als het om uw vastgoed gaat. Bij Turnkey Facility heerst een leerzame, no nonse-cultuur. Mede daardoor hebben we een vaste en solide klantenkring kunnen opbouwen. Wilt u meer weten over totaal onderhoud? Neem dan contact met ons op. U vindt bij ons alleen maatwerk dus wij gaan graag met u in gesprek hierover. Uw winkel- of bedrijfspand is bij Turnkey Facility in goede handen.

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services