Vastgoedonderhoud Amsterdam

Vastgoedonderhoud Amsterdam door Turnkey Facility

Het is belangrijk dat er altijd goed vastgoedonderhoud wordt toegepast. Turnkey Facility past professioneel vastgoedonderhoud toe in Amsterdam en omgeving. Wij dragen zorg voor dat bijvoorbeeld uw winkel of kantoorpand goed wordt bijgehouden en dit zo blijft. U bent spaarzaam op uw vastgoed en bij ons is dat in juiste handen. Wij hebben al veel klanten blij mogen maken met ons vakmanschap, klantvriendelijkheid en ons goede trouw.

Vooruitstrevend vastgoedonderhoud Amsterdam

Turnkey Facility is een progressief bedrijf liggend in Sprang-Capelle dat vastgoedonderhoud in Amsterdam uitvoert. Wij presteren al jaren op maat gemaakt werk op het gebied van vastgoedonderhoud. Wij zorgen voor vakwerk door middel van grondige inspecties, een vergroot netwerk en goede vaktechnische kennis. Wij denken graag mee met u. Wij hebben al veelal panden van vastgoedonderhoud voorzien, denk met als voorbeeld aan winkelketens als Zara en Bershka. Wanneer wij voor u te werk gaan kunt u erop rekenen dat u in goede handen bent bij ons. Wij zorgen er altijd voor dat het onderhoud en/of de reparatie binnen korte tijd en keurig wordt uitgevoerd. Bent u op zoek naar vastgoedonderhoud in Amsterdam, denk zeker aan Turnkey Facility. Wij inspecteren regelmatig het hele pand en zorgen dat herstel of onderhoud zo geluidloos word uitgevoerd.

No nonsense-cultuur
Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur
Kwaliteit
De medewerkers die voor ons in touw zijn, hebben een gedegen opleiding en staan voor kwaliteit.
Deskundig
Deskundigheid en inzet van onze medewerkers vormen de basis van ons succes.
Vastgoedonderhoud Den Haag

Waarom kiezen voor Turnkey Facility

Bij Turnkey Facility staan een aantal kernwaarden hoog in het vaandel. Er word door ons altijd gewerkt met duurzame materialen. Ook word er voor gezorgd dat er altijd vakkundig personeel aanwezig is.

Een ander belangrijke kernwaarde is onze betrouwbaarheid. Hier bedoelen we mee dat de opdracht altijd in goede handen is bij ons. Wij zijn meegaand en integer, wij voeren uit wat we beloven. Ook kunt u altijd rekenen op de hoogste kwaliteit bij ons, wij zorgen voor aanhoudendheid. Voor al uw vastgoedonderhoud in Amsterdam kunt u terecht bij ons. Wij zijn betrouwbaar en leveren uitstekend werk aan onze klanten.

Meer over Turnkey Facility

Turnkey Facility zorgt voor onderhoud en de nodige reparaties in warenhuizen. Maar nog een aantal zaken die binnen ons bedrijf van belang zijn projectmanagement, facilitaire diensten, bouw, verbouw en bouwsupport. Technisch opgeleide medewerkers zijn de fundering van ons succes. Zij hebben passie voor hun beroep en werken met duurzame kwaliteitsproducten.

Wilt u meer weten over vastgoedonderhoud in Amsterdam? Neem dan contact met ons op. Bij Turnkey Facility vindt u uitsluitend maatwerk dus wij gaan altijd graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Bij ons is uw vastgoed in goede handen.

Tel: +31 (0)6-27 45 67 89
Mail: info@turnkey-facility.nl

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services