Vastgoedonderhoud Den Haag

Vastgoedonderhoud Den Haag door Turnkey Facility

Goed vastgoedonderhoud is altijd erg belangrijk. Dit zorgt ervoor dat uw kapitaal goed wordt onderhouden en behouden voor de toekomst. Bij Turnkey Facility kunt u ook terecht voor vastgoedonderhoud in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud aan retail, winkels en warenhuizen maar ook voor vastgoedonderhoud op het gebied van andere bedrijfspanden of monumentale panden kunt u bij ons terecht. Vooral voor de toekomst is het van belang dat uw vastgoed goed onderhouden wordt.

Totaaloplossing

Bij Turnkey Facility voeren wij regelmatig controles uit op het gehele pand. Wanneer er een reparatie of onderhoud uitgevoerd moet worden, zorgen wij er altijd voor dat dit met zo min mogelijk overlast gebeurt. Klanten die u al zijn voorgegaan zijn bijvoorbeeld Zara, Zara Home en Bershka. Voor al het vastgoedonderhoud in Den Haag kunt u bij Turnkey Facility terecht. U hoeft nergens meer naar om te kijken en zorgen dat al het onderhoud snel en vakkundig wordt uitgevoerd. Wij vinden het belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van duurzame producten van goede kwaliteit. Op ieder vlak denken wij graag met u mee, wij leveren uitsluitend maatwerk. Bij ons is uw pand in goede handen.

No nonsense-cultuur
Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur
Kwaliteit
De medewerkers die voor ons in touw zijn, hebben een gedegen opleiding en staan voor kwaliteit.
Deskundig
Deskundigheid en inzet van onze medewerkers vormen de basis van ons succes.
Vastgoedonderhoud Den Haag

Onze kernwaarden

Bij Turnkey Facility hanteren wij een aantal kernwaarden. Zo staat een goede kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers werken met passie aan ieder project en dat merk je aan alles. Zij hebben een gedegen opleiding gedaan en leveren vakkundig vastgoedonderhoud in Den Haag.

Een andere kernwaarde die voor ons erg belangrijk is, is integriteit. Iedere opdracht is bij ons in goede handen. Wij doen altijd wat we beloofd hebben. Daarnaast is ook continuïteit en flexibiliteit voor ons zeer belangrijk. Wij leveren uitsluitend maatwerk en zorgen er altijd voor dat dit van de hoogste kwaliteit is. U heeft geen zorgen meer wat betreft vastgoedonderhoud.

Meer over Turnkey Facility

Wij leveren vakkundig vastgoedonderhoud in Den Haag maar ook facilitaire diensten, projectmanagement, onderhoud en bouwsupport zijn belangrijke pijlers binnen Turnkey Facility.

Bij Turnkey Facility regelen alles voor u, zodat u nergens meer naar hoeft om te kijken. Deskundige medewerkers met passie vormen de basis van ons succes. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Omdat wij uitsluitend maatwerk leveren, gaan we hierover graag met u in gesprek. Uw vastgoed is bij ons altijd in goede handen.

Tel: +31 (0)6-27 45 67 89
Mail: info@turnkey-facility.nl

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services