Vastgoedonderhoud Apeldoorn

Vastgoedonderhoud? Even Turnkey Facility bellen

Vastgoedonderhoud in Apeldoorn is en blijft zo belangrijk om het vermogen wat vastgoed met zich meedraagt te beschermen. Met vastgoed kan je vaak met een gerust gevoel naar de toekomst kijken, wij van Turnkey Facility willen graag zorgen dat dit gevoel blijvend is. Turnkey Facility is een gespecialiseerd bedrijf en met de specialisten in dienst komt elke klus tot een goed einde. Met trots kunnen wij zeggen dat wij al heel veel klanten blij hebben mogen maken met ons vakmanschap. Wij staan niet alleen voor vakmanschap, vastgoed is niet niks en daarom vinden wij het fijn als wij goed contact hebben en kunnen houden met onze klanten. Zo houden wij de klant op de hoogte van ontwikkelingen en kan de klant ook aan of opmerkingen geven.

Samen aan de slag

Wanneer u kiest om met ons een samenwerking aan te gaan zullen wij meteen snel en goed handelen. Wij willen geen overlast veroorzaken en proberen zo geruisloos mogelijk te werken. Maatwerk afleveren is het hoofddoel van Turnkey Facility tijdens het vastgoedonderhoud in Apeldoorn en daar zijn duurzame en kwalitatief goede producten voor nodig. Onderhoudsbeurten zullen eens in de zoveel tijd plaatsvinden mits er tijdens de onderhoudscontroles wordt geconcludeerd een onderhoudsbeurt nodig is. Wij staan open voor vragen en opmerkingen, het is natuurlijk heel erg belangrijk dat er zorgvuldig wordt omgegaan met vastgoed.

No nonsense-cultuur
Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur
Kwaliteit
De medewerkers die voor ons in touw zijn, hebben een gedegen opleiding en staan voor kwaliteit.
Deskundig
Deskundigheid en inzet van onze medewerkers vormen de basis van ons succes.
Vastgoedonderhoud Den Haag

Wie zijn wij?

Turnkey Facility staat voor het afleveren van maatwerk. De klant is bij ons koning en wij zullen er alles aan doen om de klant tevreden te stellen. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het onderhouden van vastgoed, dit wil dus betekenen dat wij weten wat wij doen. Mochten er tijdens werkzaamheden toch vragen bij u naar binnen schieten kunt u deze altijd aan ons stellen. Turnkey Facility zal altijd open en eerlijk handelen en u kunt op ons bouwen! De medewerkers die bij ons actief zijn beschikken vanzelfsprekend over de juiste diploma’s en verzorgen het vastgoedonderhoud in Apeldoorn.

Turnkey Facility

Bij een verbouwing of onderhoudsbeurt komt er behoorlijk wat op uw bordje in een keer. Wij van Turnkey Facility snappen heel goed dat dit even lastig voor u is en helpen daarom graag mee, u kunt bij ons terecht voor een eerlijk advies die al veel zorgen wegneemt. Wij kunnen precies vertellen wat er gaat gebeuren en wat het stappenplan is. De zorgen die u heeft nemen wij tijdens het gesprek weg. Turnkey Facility begeleid u door het hele vastgoedonderhoud proces in Apeldoorn, u hoeft echt geen tot weinig stress te ervaren!

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services