TURNKEY FACILITY ontzorgt

Wij regelen het van A tot Z

TURNKEY FACILITY ontzorgt

Wij regelen het van A tot Z

TURNKEY FACILITY ontzorgt

Wij regelen het van A tot Z

Facilitaire dienst

Turnkey Facility heeft ook een facilitaire dienst. Wij kunnen al het onderhoud van uw winkels, gebouwen of kantoor voor onze rekening nemen. Wij zijn namelijk al jaren specialist op het gebied van facilitaire dienstverlening. Onze facilitaire dienst zorgt ervoor dat uw vastgoed keurig onderhouden blijft. Want als er eenmaal sprake is van achterstallig onderhoud, zijn de kosten vele malen hoger dan bij periodiek onderhoud. De facilitaire dienst van Turnkey Facility neemt u alle zorgen uit handen, zodat u kunt doen waar u goed in bent. Dan doen wij waar wij goed in zijn: ervoor zorgen dat uw gebouw er spic en span uit blijft zien. Zowel van binnen als van buiten.

Totaal faciliteren

Wat houdt facilitaire dienstverlening nu precies in? Het is namelijk een breed begrip waar veel zaken onder vallen. Volgens de Dikke van Dale betekent faciliteren zowel het vergemakkelijken als het voorzien van faciliteiten. Ook wordt met faciliteren ondersteuning bieden bedoeld. En dat kan op allerlei vlakken. Bij Turnkey Facility ontzorgen wij u volledig. Onze facilitaire dienst levert maatwerk. Dat betekent dat we samen met u afspraken maken. Wilt u het volledige onderhoud van uw gebouw uitbesteden? Mogen wij ook de storingsdienst verzorgen? We bespreken het vooraf allemaal met u.  Daarnaast zetten wij altijd de juiste mensen in, echte vakmensen met passie voor hun vakgebied. Ook heeft u slechts een aanspreekpunt waar u altijd contact mee op kunt nemen. Wij houden het namelijk graag overzichtelijk. U toch ook?

Onze kernwaarden

Bij Turnkey Facility  vinden we een aantal zaken erg belangrijk. Het zijn de kernwaarden van ons bedrijf. Kwaliteit is misschien wel de belangrijkste van deze kernwaarden. Onze medewerkers leveren altijd kwaliteit. Het succes van ons bedrijf hebben we te danken aan hun  deskundigheid en inzet. Ook integriteit staat bovenaan ons lijstje. Wij zijn eerlijk en betrouwbaar en komen onze afspraken na. Ook flexibiliteit is een kernwaarde. Iedere opdracht is weer anders in de facilitaire dienstverlening. Wij leveren dan ook alleen maar maatwerk. Ook continuïteit hebben we hoog in het vaandel staan. U kunt continu rekenen op de hoogste kwaliteit.

Meer over Turnkey Facility

De facilitaire dienst van Turnkey wordt al op veel bedrijven ingezet. Maar ons bedrijf heeft nog meer pijlers, zoals projectmanagement, bouw, verbouw en bouwsupport. Wij regelen het van A tot Z als het om uw vastgoed gaat. Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur. Dat resulteert in een vaste en uitgebreide klantenkring. Wilt u meer weten over onze facilitaire dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U vindt bij ons alleen maatwerk dus wij gaan graag met u in gesprek.

Bij ons kunt u ook terecht voor: Onderhoud | Winkels | Advies

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services