Winkel onderhoud Den Haag

Winkel onderhoud Den Haag

Kwalitatieve werkzaamheden aan uw winkelpanden behoort bij onze en uw belangen. Dit alles zorgt ervoor dat uw winkel goed wordt onderhouden en onbeschadigd blijft voor de toekomst. Bij Turnkey Facility kunt u ook terecht voor Winkel onderhoud in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud aan retail, winkels en warehouses maar ook voor winkel onderhoud op het gebied van andere bedrijfspanden of monumentale panden kunt u bij ons terecht. Vooral voor de toekomst is het van belang dat uw vastgoed goed onderhouden wordt.

Wij bieden de oplossing

Bij Turnkey Facility voeren wij regelmatig controles uit op het gehele pand. Wanneer er een reparatie of onderhoud uitgevoerd moet worden, zorgen wij er altijd voor dat dit met zo min mogelijk overlast gebeurt. Wij vinden het belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van duurzame producten van goede kwaliteit. Op ieder vlak denken wij graag met u mee, wij leveren uitsluitend maatwerk. Bij ons is uw pand in goede handen. Klanten die u al zijn voorgegaan zijn bijvoorbeeld Zara, Zara Home en Bershka. Voor al het Winkel onderhoud in Den Haag kunt u bij Turnkey Facility terecht. U hoeft nergens meer naar om te kijken en zorgen dat al het onderhoud snel en vakkundig wordt uitgevoerd.

No nonsense-cultuur
Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur
Kwaliteit
De medewerkers die voor ons in touw zijn, hebben een gedegen opleiding en staan voor kwaliteit.
Deskundig
Deskundigheid en inzet van onze medewerkers vormen de basis van ons succes.
Vastgoedonderhoud Den Haag

Hier staan wij voor

Een andere kernwaarde die voor ons erg belangrijk is, is integriteit. Iedere opdracht is bij ons in goede handen. Wij doen altijd wat we beloofd hebben. Daarnaast is ook continuïteit en flexibiliteit voor ons zeer belangrijk. Wij leveren uitsluitend maatwerk en zorgen er altijd voor dat dit van de hoogste kwaliteit is. U heeft geen zorgen meer wat betreft vastgoedonderhoud. Bij Turnkey Facility hanteren wij een aantal kernwaarden. Zo staat een goede kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers werken met passie aan ieder project en dat merk je aan alles. Zij hebben een gedegen opleiding gedaan en leveren vakkundig Winkel onderhoud in Den Haag.

Meer over Turnkey Facility

Wij leveren het beste Winkel onderhoud in Den Haag maar ook facilitaire diensten, projectmanagement en bouwsupport zijn belangrijke pijlers binnen Turnkey Facility. Bij Turnkey Facility regelen alles voor u, zodat u nergens meer naar hoeft om te kijken. Deskundige medewerkers met passie vormen de basis van ons succes. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Omdat wij alleen maar maatwerk leveren, gaan we hier graag met u in conclaaf. Uw vastgoed is en blijft bij ons altijd in goede handen.

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services