Vastgoedonderhoud Rotterdam

Vastgoedonderhoud Rotterdam door Turnkey Facility

Goed vastgoedonderhoud is van groot belang. Dit zorgt ervoor dat voor de toekomst uw kapitaal goed wordt onderhouden en behouden. Daarom kunt u ook terecht bij Turnkey Facility voor vastgoedonderhoud in Rotterdam. Wij hebben de kennis en specialisatie in onderhoud aan retail, winkels en warenhuizen. Maar ook voor vastgoedonderhoud op het gebied van andere bedrijf gerelateerde panden of monumentale panden kunt u terecht bij ons. Voor de toekomst is het vooral van belang dat uw vastgoed goed wordt onderhouden.

Totaaloplossing

Bij Turnkey Facility worden voortdurend controles uitgevoerd op het gehele pand door ons. Wanneer wij een reparatie of onderhoud beurt uitvoeren, gaan wij zo geruisloos mogelijk te werk. Tevreden klanten die u al zijn voor gegaan zijn: Zara , Zara Home en Bershka. Voor al het vastgoedonderhoud in Rotterdam kunt u bij Turnkey Facility terecht. Bij ons hoeft u nergens meer naar om te kijken en we zorgen dat alle werkzaamheden zo secuur en geruisloos wordt uitgevoerd. Bij Turnkey Facility vinden wij het belangrijk dat er wordt gewerkt met duurzame producten van juiste kwaliteit. Wij denken op alle gebieden graat met u mee. Uw zorgen worden bij ons weggenomen.

No nonsense-cultuur
Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur
Kwaliteit
De medewerkers die voor ons in touw zijn, hebben een gedegen opleiding en staan voor kwaliteit.
Deskundig
Deskundigheid en inzet van onze medewerkers vormen de basis van ons succes.
Vastgoedonderhoud Rotterdam

Onze kernwaarden

Turnkey Facility hanteert een aantal kernwaarden. Zo staan het werken met duurzame producten en  het leveren van een goede kwaliteit hoog in ons het vaandel. Er word  vakkundig aan ieder project gewerkt door onze medewerkers. Ze hebben hier een gerelateerde opleiding voor gedaan en leveren gedegen vastgoedonderhoud in Rotterdam.

Nog een kernwaarde die erg belangrijk is voor ons, is oprechtheid. Elk karwei is in de juiste handen bij ons. We komen al onze beloftes na. Ook is voortduring en soepelheid zeer belangrijk voor ons. Het door ons wordt geleverde werk bestaat uit precisiewerk en is altijd van het hoogste niveau. Wij laten uw zorgen verdwijnen door ons maatwerk.

Over Turnkey Facility

Bij Turnkey Facility werken we met duurzame producten voor vakkundig vastgoedonderhoud in Rotterdam maar ook facilitaire diensten, projectmanagement, bouw, verbouw en bouwsupport zijn cruciale elementen binnen Turnkey Facility. Wij regelen alles van a tot z, zo hoeft u nergens meer naar om te kijken. Ons vakkundige personeel vormt de basis van het succes.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij ons? Neem dan informeel contact op met ons. Wij leveren uitsluitend maatwerk aan onze klanten daarom, gaan we hierover graag met u rond de tafel zitten. Uw vastgoed is hier in goede handen.

Tel: +31 (0)6-27 45 67 89
Mail: info@turnkey-facility.nl

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services