Vastgoedonderhoud Breda

Vastgoedonderhoud Breda

Goed vastgoedonderhoud is van belang. Want uw vastgoed is uw kapitaal dus daar bent u dan ook erg zuinig mee. Turnkey Facility is de expert op het gebied van vastgoedonderhoud in Breda. Wij zorgen ervoor dat uw panden goed worden bijgehouden. Wij hebben kennis op verschillende gebieden, of het nu om een winkel- of kantoorpand gaat. Uw vastgoedonderhoud is bij ons in juiste handen. Klanten appreciëren ons vanwege het vakmanschap, onze openheid en klantvriendelijkheid. Ons richtpunt is het in stand houden, herstellen en verduurzamen van uw vastgoed. En daarnaast willen wij uw zorgen compleet wegnemen.

Vooruitstrevend

Turnkey Facility uit Sprang-Capelle is een geavanceerd bedrijf dat zich al jaren vermaakt met vastgoedonderhoud in Breda. Wij leveren maatwerk en denken graag met u mee. Onze uitvoerige inspecties, grote technische kennis en ons brede netwerk zorgen ten allen tijde voor kwaliteit. Onze medewerkers zijn allemaal gediplomeerd en hebben passie voor hun vak. Klantvriendelijkheid vinden wij heel belangrijk. De vastgoed die wij onderhouden zijn zeer verschillend. Zo doen wij het vastgoedonderhoud voor winkelketens als Zara en Bershka. Wij bieden onze klanten altijd een totaaloplossing. Dat houdt in dat u zich nergens meer druk om hoeft te maken. U kunt erop vertrouwen dat Turnkey Facility het onderhoud of de reparatie snel en goed uitvoert. En dat met zo weinig mogelijk overlast. Wij controleren periodiek uw gehele pand en zorgen ervoor dat alles op orde blijft

No nonsense-cultuur
Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur
Kwaliteit
De medewerkers die voor ons in touw zijn, hebben een gedegen opleiding en staan voor kwaliteit.
Deskundig
Deskundigheid en inzet van onze medewerkers vormen de basis van ons succes.
pexels-photo-5805491

Onze kernwaarden

Een aantal kernwaarden vinden wij bij Turnkey Facility van belang. Zo kunt u bij ons altijd de beste kwaliteit verwachten. Wij werken met degelijke materialen en zetten echte vakmensen in. Een ander belangrijke waarde is een integer imago. Dat houdt in dat uw opdracht bij ons in goede handen is. Wij houden ons aan ons woord. Maar daarnaast zijn we ook flexibel wanneer nodig. Daarom leveren we altijd maatwerk. En ook vinden wij continuïteit belangrijk. Dat houdt in dat u steeds maar weer kunt rekenen op de hoogste kwaliteit. U hoeft nergens meer naar om te kijken, uw pand is bij ons in solide handen.

Meer over Turnkey Facility

U kunt bij Turnkey Facility aankloppen voor vastgoedonderhoud in Breda. Wij zorgen voor het onderhouden van winkels en warenhuizen maar ook facilitaire diensten, projectmanagement, bouw, verbouw en bouwsupport zijn belangrijkste richtingen van ons bedrijf. De oorsprong van ons succes zijn onze deskundige medewerkers die passie hebben voor wat ze doen. Wilt u meer info over vastgoedonderhoud in Breda? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U vindt bij ons alleen maatwerk dus wij hier graag over in gesprek met u. Uw winkel- of bedrijfspand is bij Turnkey Facility in de beste handen.

Tel: +31 (0)6-27 45 67 89
Mail: info@turnkey-facility.nl

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services