Vastgoedonderhoud Amersfoort

Vastgoedonderhoud begint bij Turnkey Facility

Wij zijn Turnkey Facility en zorgen er samen voor dat uw vastgoedonderhoud in Amersfoort goed uitgevoerd wordt. Vastgoed kan een rustige toekomst bieden mits het goed onderhouden wordt. Wij willen samen met de klant ervoor zorgen dat onderhoud en reparatie van vastgoed geruisloos gaat. Turnkey Facility bundelt de krachten graag samen om zo een stress loze toekomst te verzekeren voor onze klanten. Daarnaast is Turnkey Facility flexibel en staat altijd open voor een open en eerlijk gesprek. Met passie werken wij aan nieuwe klussen en mede daardoor zorgen wij dat onze klanten tevreden zijn en blijven.

De krachten bundelen

Wij van Turnkey Facility houden van snel en efficiënt werken. Wanneer u kiest om Turnkey Facility in te schakelen voor vastgoedonderhoud in Amersfoort bent u gegarandeerd van maatwerk. Turnkey Facility maakt gebruik van duurzame producten, dit zorgt ervoor dat ons specialisme nog beter uit de verf komt. Vertrouwen en communicatie vinden wij heel erg belangrijk. Wij zullen u door het onderhoudsproces meenemen en als er tijdens dit proces vragen bij u naar binnen schieten kunt u die altijd stellen. Vastgoed is nog heel lang te gebruiken mits er goed onderhoud plaatsvindt. Voor een rustige en geruisloze toekomst bel Turnkey Facility!

No nonsense-cultuur
Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur
Kwaliteit
De medewerkers die voor ons in touw zijn, hebben een gedegen opleiding en staan voor kwaliteit.
Deskundig
Deskundigheid en inzet van onze medewerkers vormen de basis van ons succes.
Vastgoedonderhoud Den Haag

 Turnkey Facility en het team erachter

Ont stressen is wat wij doen. Vastgoed op zichzelf zorgt voor het nodige stres en dat weten wij van Turnkey Facility. Met ons team van gediplomeerde werknemers die weten wat zij doen zorgen wij dat de klant geen stres ervaart tijdens onderhoudsbeurten of reparaties. Turnkey Facility staat altijd open voor een goed gesprek, vastgoedonderhoud in Amersfoort is niet niks als je kijkt naar het kapitaal wat vastgoed met zich meedraagt. Gelukkig hebben wij jarenlang ervaring met vastgoedonderhoud, samen zorgen wij dat u een fijne toekomst te gemoed gaat. Bij vragen en of opmerkingen kunt u ten allertijden bij ons terecht, het is tenslotte uw pand!

Geen onaangename verassingen bij Turnkey Facility

Het projectmanagement van Turnkey Facility zorgt ervoor dat u volledig ontzorgd wordt op het gebied van vastgoedonderhoud in Amersfoort. Regelmatige leveren wij rapporten op zodat u de gang van zaken overzichtelijk kan bekijken. Wij van Turnkey Facility zorgen ervoor dat u zich volledig kan richten op eigen activiteiten. Dankzij de goede begeleiding die wij verzorgen tijdens het gehele proces van het vastgoedonderhoud zijn en blijven onze klanten tevreden! Mochten er toch nog vragen bij u naar boven komen kunt u deze uiteraard altijd stellen.

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services