Winkel onderhoud Eindhoven

Winkel onderhoud Eindhoven

Het kost vaak jaren om vermogen op te kunnen bouwen met vastgoed. Wanneer je zo hard hebt gewerkt om dit vermogen te kunnen verwezenlijken is het van groot belang dat het goed onderhouden wordt. Winkel onderhoud Eindhoven door Turnkey Facility is gespecialiseerd in het onderhouden van je winkel en ziet graag dat uw vermogen goed onderhouden wordt zodat u er later nog heel veel plezier van heeft. Turnkey Facility denkt aan uw toekomst en daar komt onderhoud zeker bij kijken!

Hoe gaan wij aan het werk?

Turnkey Facility is een bedrijf uit de omgeving van Kaatsheuvel dat ook onderhoud aan winkels in Eindhoven uitvoert. Wij leveren al jaren op maat gemaakt werk op het gebied van vastgoedonderhoud. Wij zorgen altijd voor kwaliteit door middel van uitvoerige inspecties, een breed netwerk en een goede technische kennis. Ook denken wij op ieder vlak graag mee met de klant. Wij hebben al meerdere gebouwen van winkel onderhoud mogen voorzien, denk bijvoorbeeld aan winkelketens als de Berschka en de Zara. Wij zorgen er altijd voor dat het onderhoud of de reparatie op de juiste manier word uitgevoerd door ons. Wanneer u op zoek bent naar Winkel onderhoud in Eindhoven, denk dan zeker aan Turnkey Facility.

No nonsense-cultuur
Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur
Kwaliteit
De medewerkers die voor ons in touw zijn, hebben een gedegen opleiding en staan voor kwaliteit.
Deskundig
Deskundigheid en inzet van onze medewerkers vormen de basis van ons succes.
pexels-photo-5805491

Wat vinden wij belangrijk?

Bij Turnkey Facility vinden wij een aantal dingen heel erg belangrijk. Wij werken altijd met duurzame apparaten van hoge kwaliteit. Ook zorgen wij ervoor dat er altijd echte vakmensen werkzaam zijn. Nog een belangrijke waarde voor ons is eerlijkheid. Dit wil zeggen dat de opdracht van onze klanten met zekerheid in goede handen is. Wij zijn flexibel en transparant, wij doen wat we beloofd hebben. Ook kunt u bij ons altijd rekenen op de hoogste kwaliteit, wij zorgen voor continuïteit. Voor al uw Winkel onderhoud in Eindhoven kunt u bij ons terecht. U kunt erop vertrouwen dat wij uitstekend maatwerk leveren.

Wil je meer weten over Turnkey Facility?

Turnkey Facility zorgt voor het behouden en reparaties in winkels en warenhuize. Dat is niet het enige, wij bieden nog meer belangrijke diensten aan binnen ons bedrijf zoals Facilitaire diensten, Projectmanagement, bouw, verbouw en bouwsupport. Medewerkers met een vak gerelateerde opleiding zijn de basis van ons succes. Zij hebben passie voor hun beroep en werken puur en alleen met duurzame kwaliteitsproducten. Wilt u meer weten over Winkel onderhoud in Eindhoven? Neem dan contact met ons op. Bij Turnkey Facility vindt u het beste maatwerk dus wij gaan altijd graag met u in gesprek voor de mogelijkheden. Bij ons is uw vastgoed in juiste handen.

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services