Vastgoedonderhoud Roermond

Vastgoedonderhoud Roermond

Turnkey Facility is de nummer 1 op het gebied van Vastgoedonderhoud van gebouwen in Roermond. Bent u vastgoedeigenaar en wilt u dat uw gebouwen op de juiste manier onderhouden worden? Wij bieden voor u een oplossing voor reparatie en onderhoud aan uw gebouwen. U kan alle werkzaamheden aan ons over laten. Van vandalisme tot andere beschadigingen, wij fixen het helemaal voor u. Wij zijn ons er zeker van bewust dat uw vastgoed van grote waarde is en dat u er goed voor wilt zorgen. Turnkey Facility heeft alleen maar vakmensen in dienst die gespecialiseerd zijn in onderhoud van gebouwen.

De hoogste kwaliteit bij Turnkey Facility

Bij Turnkey Facility werken gemotiveerd vakmensen die allemaal een opleiding hebben voltooid. Zij zijn een van onze redenen van ons succes. Onze medewerkers werken klantgericht, zijn flexibel en hebben verstand van zaken. Wij zijn thuis in verschillende branches zoals retail, bedrijfsleven en we onderhouden diverse winkelpanden. Ze werken natuurlijk volgens planning en komen altijd hun afspraken na. U weet zeker dat het Vastgoedonderhoud van gebouwen in Roermond uitbesteedt aan een professionele partij die weet wat het doen moet. We hebben in loop der jaren een grote en diverse klantenkring opgebouwd. Hierdoor hebben we niet alleen onze klantenkring verder uitgebreid, maar ook onze ervaring en kennis.

No nonsense-cultuur
Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur
Kwaliteit
De medewerkers die voor ons in touw zijn, hebben een gedegen opleiding en staan voor kwaliteit.
Deskundig
Deskundigheid en inzet van onze medewerkers vormen de basis van ons succes.
Vastgoedonderhoud Den Haag

Streven naar een goede samenwerking

Bij Turnkey Facility leveren we altijd maatwerk. Elk pand is namelijk weer verschillend en vraagt ander soort onderhoud. Daarom zorgen we van tevoren dat er afspraken zijn gemaakt over wat er allemaal nodig is voor het Vastgoedonderhoud van gebouwen in Roermond. U kunt ons ook bereiken als er storingen. Daarnaast kunnen we ruiten vervangen, vloeren onderhouden en gevels voor u reinigen. Maar we zijn ook specialist op het gebied van hang- en sluitwerk en beveiliging. Wij bieden desgewenst een totaaloplossing.

Meer te weten komen over Turnkey Facility?

Onderhoud van gebouwen is bij Turnkey Facility in goede handen. Maar ook voor facilitaire diensten, projectmanagement, bouw, verbouw en bouwsupport kunt u bij ons terecht. Als het om het Vastgoedonderhoud van uw panden in Roermond gaat, regelen wij het van A tot Z. Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur. Wij komen na wat we verteld hebben, u kunt altijd van ons op aan. Wilt u meer weten over onderhoud van uw gebouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. U vindt bij ons alleen maatwerk dus wij gaan graag met u in gesprek. U winkel- of bedrijfspand is bij Turnkey Facility in goede handen.

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services