Winkel onderhoud

Winkel onderhoud

Goed Winkel onderhoud is op lange termijn heel belangrijk. Hier wil je namelijk zuinig op zijn. Turnkey Facility is de specialist op het gebied van Winkel onderhoud. Wij zorgen ervoor dat uw panden goed onderhouden worden en blijven. Wij hebben expertise op verschillende gebieden, of het nu om een winkel en kantoorpand gaat.  Uw Winkel onderhoud is bij ons in goede handen. Klanten waarderen ons vanwege het vakmanschap, onze integriteit en klantvriendelijkheid. Ons doel is het in stand houden, verbeteren en verduurzamen van uw vastgoed. En daarnaast willen wij u compleet ontzorgen.

De basis van ons succes!

Turnkey Facility uit Sprang-Capelle is een naar de toekomst kijkend bedrijf dat al jaren bezig is met Winkel onderhoud. Wij leveren kwaliteit en denken graag met u mee. Onze goede inspecties, brede technische kennis en onze netwerken zorgen te allen tijde voor kwaliteit. Onze medewerkers zijn allemaal gediplomeerd en hebben passie voor hun vak. Klantvriendelijkheid vinden wij erg belangrijk. U kunt erop vertrouwen dat Turnkey Facility het onderhoud of de reparatie snel en vakkundig uitvoert. De panden die wij mogen onderhouden zijn zeer verschillend. Wij bieden onze klanten altijd een totaaloplossing. Dat houdt in dat u nergens naar om hoeft te kijken. En dat met zo min mogelijk overlast.

No nonsense-cultuur
Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur
Kwaliteit
De medewerkers die voor ons in touw zijn, hebben een gedegen opleiding en staan voor kwaliteit.
Deskundig
Deskundigheid en inzet van onze medewerkers vormen de basis van ons succes.
pexels-photo-5805491

Waar wij voor staan

We zijn flexibel als dat nodig is. Daarom leveren we altijd maatwerk. En als laatste vinden wij continuïteit erg belangrijk.  Dat houdt in dat u continu kunt rekenen op de hoogste kwaliteit. U hoeft nergens meer naar om te kijken, uw pand is bij ons in vertrouwde handen. Een aantal kernwaarden vinden wij bij Turnkey Facility erg belangrijk. Zo kunt u bij ons altijd prestaties verwachten. Wij werken met duurzame materialen en zetten alleen echte vakmensen in. Een ander belangrijke waarde is integriteit. Dat houdt in dat uw opdracht bij ons in goede handen is. Wij doen wat we zeggen. Winkel onderhoud is heel belangrijk voor ons.

Goed klantcontact vinden wij belangrijk

U kunt bij Turnkey Facility terecht voor vastgoedonderhoud. Wij zorgen voor onderhoud van winkels en warenhuizen maar ook Facilitaire diensten, projectmanagement, bouw, verbouw en bouwsupport zijn de belangrijkste pijlers van ons bedrijf. De basis van ons succes zijn onze deskundige medewerkers die passen hebben voor wat ze doen. Wilt u meer weten over Winkel onderhoud? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U vindt bij ons alleen maatwerk dus wij gaan graag met u in gesprek. Uw winkel- of bedrijfspand is bij Turnkey Facility in goede handen.

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services