Vastgoedonderhoud Tilburg

Vastgoedonderhoud Tilburg door Turnkey Facility

Goed vastgoedonderhoud is van groot belang. Dit zorgt ervoor dat uw vermogen goed wordt onderhouden en behouden bij ons voor later. Bij Turnkey Facility kunt u ook langskomen voor vastgoedonderhoud in Tilburg. Wij zijn een gespecialiseerde organisatie in onderhoud aan retail, winkels en warenhuizen maar ook voor vastgoedonderhoud op het gebied van andere bedrijfs-of monumentale panden kunt u bij ons terecht. Vooral voor later is het van belang dat uw kapitaal goed onderhouden wordt.

Totaaloplossing

Bij Turnkey Facility voeren wij frequent controles uit op het gehele perceel. Wanneer er een reparatie of onderhoudsbeurt nodig is, zorgen wij er altijd voor dat dit met zo weinig mogelijk geluidsoverlast gebeurt. Klanten die we al van dienst zijn geweest zijn onder andere: Berschka , Zara en Massimo Dutti. Voor al het vastgoedonderhoud in Tilburg kunt u bij Turnkey Facility terecht. U hoeft zich nergens meer druk om te maken en wij zorgen dat al het onderhoud in hoog tempo en vakkundig wordt uitgevoerd. Wij zijn van mening dat het belangrijk is dat er gebruik wordt gemaakt van duurzame producten van stevige kwaliteit. Op alle vlakken denken wij graag mee met de klant, wij leveren gewoonweg aangemeten werk. Bij ons is uw pand in juiste handen.

No nonsense-cultuur
Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur
Kwaliteit
De medewerkers die voor ons in touw zijn, hebben een gedegen opleiding en staan voor kwaliteit.
Deskundig
Deskundigheid en inzet van onze medewerkers vormen de basis van ons succes.
pexels-photo

Onze kernwaarden

Bij Turnkey Facility behandelen wij een aantal kernwaarden. Zo staan goede kwaliteit en klanttevredenheid hoog bij ons. Onze medewerkers werken met liefde en plezier aan ieder project en dat merk je aan ze. Zij hebben een bij behorende opleiding en verzorgen vastgoedonderhoud in Tilburg. Bij ons is integriteit ook een belangrijke kernwaarde die wij delen. Elke opdracht is bij ons in juiste handen. Wij doen altijd wat we de klant beloven. Hiernaast is ook continuïteit en flexibiliteit van groot belang voor ons. Wij bieden het beste resultaat en zorgen er altijd voor dat dit van de betrouwbaarste kwaliteit is. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over vastgoedonderhoud

Meer over Turnkey Facility

Wij leveren vak gerelateerd vastgoedonderhoud aan in Tilburg maar ook facilitaire diensten, projectmanagement, bouw en bouwsupport is de belangrijke basis binnen Turnkey Facility. Wij verzorgen alles voor u, zodat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Gespecialiseerde medewerkers met liefde voor hun werk vormen de basis van ons succes. Wilt u sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Omdat wij enkel maatwerk leveren, gaan we hierover graag met u in conclaaf. Uw vastgoed is bij ons altijd in betrouwbare handen.

Tel: +31 (0)6-27 45 67 89
Mail: info@turnkey-facility.nl

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services