Vastgoedonderhoud Utrecht

Vastgoedonderhoud Utrecht door Turnkey Facility

Het is van belang dat er ten alle tijden goed vastgoedonderhoud wordt uitgevoerd. Turnkey Facility voert professioneel vastgoedonderhoud uit in Utrecht en omgeving. Wij zorgen ervoor dat bijvoorbeeld uw winkel- of kantoorpand goed onderhouden wordt en blijft. U bent zuinig op uw vastgoed en dat is bij ons in goede handen. Wij hebben al vele klanten blij mogen maken door middel van ons vakmanschap, onze integriteit en klantvriendelijkheid.

Vooruitstrevend vastgoedonderhoud Utrecht

Turnkey Facility is een vooruitstrevend bedrijf uit Sprang-Capelle dat ook vastgoedonderhoud in Utrecht uitvoert. Wij leveren al jaren maatwerk op het gebied van vastgoedonderhoud. Wij zorgen altijd voor kwaliteit door middel van uitvoerige inspecties, een uitgebreid netwerk en uitstekende technische kennis. Ook denken wij op ieder vlak graag met u mee. Wij hebben al diverse panden van vastgoedonderhoud mogen voorzien, denk hierbij bijvoorbeeld aan winkelketens als Zara en Bershka. Wanneer wij voor u aan de slag gaan kunt u erop vertrouwen dat u nergens naar hoeft om te kijken. Wij zorgen er altijd voor dat het onderhoud of de reparatie snel en vakkundig wordt uitgevoerd. Wanneer u op zoek bent naar vastgoedonderhoud in Utrecht, denk dan zeker aan Turnkey Facility. Wij controleren regelmatig het gehele pand en zorgen dat reparaties of onderhoud met zo min mogelijk overlast wordt uitgevoerd.

No nonsense-cultuur
Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur
Kwaliteit
De medewerkers die voor ons in touw zijn, hebben een gedegen opleiding en staan voor kwaliteit.
Deskundig
Deskundigheid en inzet van onze medewerkers vormen de basis van ons succes.
Vastgoedonderhoud utrecht

Onze kernwaarden

Bij Turnkey Facility vinden wij een aantal kernwaarden zeer belangrijk. Zo werken wij altijd met duurzame materialen van hoge kwaliteit. Ook zorgen wij ervoor dat er altijd echte vakmensen aan het werk zijn. Nog een belangrijke kernwaarde is integriteit. Dit wil zeggen dat de opdracht van onze klanten altijd in goede handen is.

Daarnaast zijn we bij Turnkey Facility flexibel en transparant, wij doen wat we beloven. Ook kunt u bij ons altijd rekenen op continuïteit. Voor al uw vastgoedonderhoud in Utrecht kunt u bij ons terecht. U kunt erop vertrouwen dat wij uitstekend maatwerk leveren.

Meer over Turnkey Facility

Turnkey Facility zorgt voor onderhoud en reparaties in winkels en warenhuizen maar nog meer belangrijke pijlers binnen ons bedrijf zijn facilitaire diensten, projectmanagement, bouw, verbouw en bouwsupport. Vakkundige medewerkers zijn de basis van ons succes. Zij hebben passie voor hun beroep en werken uitsluitend met duurzame kwaliteitsproducten.

Wilt u meer weten over vastgoedonderhoud in Utrecht? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bij Turnkey Facility vindt u uitsluitend maatwerk dus wij gaan altijd graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Bij ons is uw vastgoed in goede handen.

Tel: +31 (0)6-27 45 67 89
Mail: info@turnkey-facility.nl

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services