Facilitaire diensten

Facilitaire diensten door Turnkey

De facilitaire diensten van Turnkey Facility hebben veel te bieden. Zo kunnen wij  al het onderhoud van uw gebouwen,  winkels of kantoor voor onze rekening nemen. Onze facilitaire diensten zorgen ervoor dat uw vastgoed keurig onderhouden blijft, voor nu en ook voor de toekomst. Want als er eenmaal sprake is van achterstallig onderhoud aan uw pand, zijn de kosten vaak vele malen hoger dan bij periodiek onderhoud. En dat wilt u natuurlijk voorkomen. De facilitaire diensten van Turnkey Facility zijn professioneel en nemen u alles uit handen. Zo kunt u doen waar u het beste in bent. En dan doen wij dat ook.

Totaal faciliteren

Facilitaire dienstverlening, wat is dat nou precies? En wat valt daar allemaal onder? Als je facilitaire diensten verleent, dan zorg je ervoor dat je ondersteuning biedt daar waar het nodig is. Volgens de Dikke van Dale betekent faciliteren zowel het vergemakkelijken als het voorzien van faciliteiten. Bij Turnkey Facility ontzorgen wij u volledig. Onze facilitaire diensten leveren alleen maar maatwerk. We maken samen met u afspraken over wat er moet gebeuren. Zo kunnen we u volledig ontzorgen door het gehele onderhoud van uw gebouw op ons te nemen. U hoeft dan nergens naar om te kijken. Een storing of beschadiging? Wij lossen het op. Onze vakmensen hebben verstand van zaken en weten waar ze mee bezig zijn. Ook zorgen we ervoor dat u slechts een aanspreekpunt hebt. Handig en overzichtelijk.

Inzetten van de juiste mensen
Eén managementrapportage
Eén contract dat alle gewenste facilitaire diensten omvat
Eén factuur
Overzichtelijk
Transparant
No nonsense-cultuur
Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur
Kwaliteit
De medewerkers die voor ons in touw zijn, hebben een gedegen opleiding en staan voor kwaliteit.
Deskundig
Deskundigheid en inzet van onze medewerkers vormen de basis van ons succes.

Onze kernwaarden

Bij Turnkey hebben we een aantal kernwaarden die we belangrijk vinden. U kunt bij ons altijd kwaliteit verwachten als het gaat om facilitaire diensten. Onze medewerkers hebben allemaal een gedegen opleiding en leveren alleen maar kwaliteit. Zoals u van ons gewend bent. Een ander belangrijk thema is integriteit. Uw opdracht is bij ons in goede handen. Wij doen namelijk wat we gezegd hebben. Daarnaast zijn we ook flexibel. U kunt bij ons terecht voor maatwerk. En als laatste staat continuïteit bij ons hoog in het vaandel. Dat houdt in dat u continu kunt rekenen op de hoogste kwaliteit. U hoeft nergens meer naar om te kijken, uw pand is bij ons in vertrouwde handen.

 

Meer over Turnkey Facility

Turnkey Facility is een allround facilitair dienstverlener. Wij kunnen al uw onderhoud van uw winkel(s), gebouw(en) of kantoor voor onze rekening nemen. Onderhoud dient met regelmaat te gebeuren. Bij achterstallig onderhoud worden de kosten uiteindelijk vele malen hoger. Vervanging of renovatie is dan het gevolg. Turnkey Facility kan u volledig ontzorgen, zodat u zich geheel kunt richten op uw corebusiness.

De facilitaire diensten van Turnkey worden al bij veel bedrijven ingezet. Maar ons bedrijf heeft nog meer pijlers, zoals projectmanagement, onderhoud en bouwsupport. Wij regelen het van A tot Z als het om uw gebouwen gaat. Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur. Daarom hebben we al jaren een vaste en uitgebreide klantenkring. Wilt u meer weten over onze facilitaire diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U vindt bij ons alleen maatwerk dus wij gaan graag met u in gesprek.

Neem contact op

  Bijlage toevoegen

  Al onze diensten

  Wilt u weten wat Turnkey Facility voor u kan betekenen?
  Klik dan op één van de onderstaande diensten voor meer informatie.

  Facilitaire diensten

  Project management

  Onderhoud

  Winkels

  Advies

  Browse Services