Winkel onderhoud Utrecht

Winkel onderhoud Utrecht

Het is van belang dat er voor gezorgd word dat er goed winkel onderhoud wordt uitgevoerd. Bij Turnkey word er geen amateuristisch Winkel onderhoud in Utrecht en omgeving uitgevoerd aan uw panden. Wij gaan namelijk voor kwaliteit ! Uw zorg, word onze zorg. Wij lossen op dat bijvoorbeeld uw winkel- of kantoorpand goed onderhouden wordt en blijft. U bent zuinig op uw vastgoed en dat is bij ons in goede handen. Wij hebben al vele klanten blij mogen maken door middel van ons vakmanschap, onze integriteit en klantvriendelijkheid.

Hoe gaan wij te werk?

Wij hebben al diverse panden van Winkel onderhoud mogen voorzien, denk hierbij bijvoorbeeld aan verschillende winkelketens zoals de Zara. Wanneer wij voor u aan de slag gaan kunt u erop vertrouwen dat u nergens naar hoeft om te kijken. Turnkey Facility is een kwaliteit strevend bedrijf uit Sprang-Capelle dat ook Winkel onderhoud in Utrecht uitvoert. Wij verzorgen al jaren kwaliteitswerk omtrent Winkel onderhoud. Wij gaan altijd voor de beste prestaties door gebruik te maken van uitgebreide onderzoeken aan het pand. Op veel manieren denken we graag met de klant mee. Wij zorgen er altijd voor dat het onderhoud of de reparatie snel en vakkundig wordt uitgevoerd. Bent u nog niet overtuigd ? Dan wil u vast weten wat onze kernwaarden zijn.

No nonsense-cultuur
Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur
Kwaliteit
De medewerkers die voor ons in touw zijn, hebben een gedegen opleiding en staan voor kwaliteit.
Deskundig
Deskundigheid en inzet van onze medewerkers vormen de basis van ons succes.
Vastgoedonderhoud Den Haag

Onze kernwaarden

Bij Turnkey Facility flexibel en transparant, wij doen wat we beloven. Ook kunt u bij ons altijd rekenen op continuïteit. Voor al uw Winkel onderhoud in Utrecht kunt u bij ons terecht. U kunt erop vertrouwen dat wij uitstekend maatwerk leveren. Bij Turnkey Facility vinden wij nog een aantal kernwaarden zeer belangrijk. Zo gebruiken wij altijd alleen maar duurzame materialen van hogere kwaliteit. Ook zorgen wij ervoor dat er altijd echte vakmensen aan het werk zijn. Nog een belangrijke kernwaarde is kwalitatief werk leveren. Dit wil zeggen dat de opdracht van onze klanten altijd in goede handen is.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Turnkey Facility zorgt voor onderhoud en reparaties in winkels en warenhuizen maar nog meer belangrijke pijlers binnen ons bedrijf zijn facilitaire diensten, projectmanagement, bouw, verbouw en bouwsupport. Vakkundige medewerkers zijn de basis van ons succes. Binnen Turnkey Facility hebben wij gevoel en plezier in onze werkzaam heden die wij uitvoeren.

Wilt u meer weten over ons Winkel onderhoud in Utrecht? Vergeet dan zeker geen contact met ons op te nemen. U kunt ons de hele week bereiken op de mail en via de telefoon.

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services