Vastgoedonderhoud Dordrecht

Turnkey Facility voor uw vastgoedonderhoud in Dordrecht

U bent bij Turnkey Facility aan het goede adres voor uw vastgoedonderhoud in Dordrecht. Wij van Turnkey Facility zorgen ervoor dat u nog jarenlang plezier heeft van uw vastgoed. Een toekomst tegemoet gaan met goed onderhouden panden, daar zorgt Turnkey Facility voor. Open en eerlijk advies is waar wij voor zorgen, het is belangrijk dat u een vertrouwd gevoel heeft en blijft houden. Jarenlange ervaring met echt vakmanschap zorgt ervoor dat wij al veel succesverhalen hebben weten te realiseren. Wilt u uw vastgoedonderhoud in Dordrecht laten uitbesteden aan Turnkey Facility? Neem gerust contact met ons op!

Inzet en deskundigheid vormen de basis van ons succes

Onze werknemers gaan met veel trots en passie te werk om uw vastgoedonderhoud in Dordrecht bij te houden. Samen met de klant bouwen. Bouwen aan het vastgoed en bouwen aan een goede band met elkaar. Turnkey Facility vindt het naast het zakelijk aspect het ook heel erg belangrijk om het gezellige aspect terug te laten komen. Vastgoedonderhoud wordt nog succesvoller als het vertrouwen in elkaar groeit. Het vastgoedonderhoud in Dordrecht wordt gerealiseerd door duurzame producten, deze duurzame producten worden gebruikt om perfect maatwerk te kunnen leveren. Wij voeren regelmatig controles uit zodat uw pand in een goede staat blijft. Mocht er een onderhoudsbeurt/reparatie nodig zijn dan regelen wij dit snel voor u.

No nonsense-cultuur
Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur
Kwaliteit
De medewerkers die voor ons in touw zijn, hebben een gedegen opleiding en staan voor kwaliteit.
Deskundig
Deskundigheid en inzet van onze medewerkers vormen de basis van ons succes.
Vastgoedonderhoud Den Haag

Krachten worden gebundeld

Begeleiding is mede wat u van ons kan verwachten als u Turnkey Facility inschakelt. Het gehele proces loopt u samen met ons door en er worden ook structureel onderhoudscontroles gedaan, deze controles worden gehouden om zo de kwaliteit te kunnen waarborgen. Ook krijgt u structureel een rapport aangeleverd zodat u de ontwikkelingen makkelijk kunt volgen. Het ont stressen vinden wij heel erg belangrijk. Uw wensen zijn het belangrijkste. Turnkey Facility zal eerlijk en open advies geven maar u bepaalt uiteindelijk wat er gaat gebeuren.

Bij vragen zijn wij er voor u

Er komt best veel op u af in een keer tijdens het vastgoedonderhoud in Dordrecht. Wij proberen zoveel mogelijk zorgen bij u weg te nemen zodat u zich met de dagelijkse gang van zaken bezig kan houden. De focus bij Turnkey Facility ligt op zo geruisloos te werk gaan en ervoor zorgen dat er kwaliteit geleverd wordt. Daarnaast staan wij klaar voor u mocht dat nodig zijn. Begrijpelijk is het als er vragen bij u opkomen. Wanneer u met deze vragen rondloopt kunt u deze aan ons stellen. Met onze ervaring zullen wij open en eerlijk antwoord geven.

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services