Winkel onderhoud Lelystad

Winkel onderhoud in Lelystad

Voor het beste onderhoud aan uw bedrijf- of winkelpand moet u bij Turnkey Facility zijn. Bij ons is uw pand in veilige handen. Turnkey Facility is gespecialiseerd op het gebied van winkel onderhoud aan panden van winkels in Lelystad. Vastgoed kan op verschillende manieren beschadigd raken of vernield worden. Denk bijvoorbeeld aan vandalisme door graffiti. Of schade door natuur. Regen, sneeuw, hagel en vorst zorgen ervoor dat uw panden slijtage kunnen oplopen. En soms is een volledige reparatie wenselijk. Bij Turnkey Facility zorgen we voor totaal onderhoud aan uw gehele pand.

Gehele oplossing

Voor volledig Winkel onderhoud in Lelystad bent u bij Turnkey Facility aan het goede adres. Wij verzorgen het onderhoud van panden van winkelketens zoals Zara, Zara Home en de Bershka. U kunt bij ons terecht voor een totaaloplossing. Dat houdt in dat we u volledig ontzorgen. Met andere woorden, u hoeft nergens meer voor om te kijken, wij zorgen ervoor dat uw pand in orde blijft. Regelmatig krijgt uw vastgoed een controle en u kunt er dus op vertrouwen dat wij het onderhoud of de reparatie snel en vakkundig uitvoeren.

No nonsense-cultuur
Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur
Kwaliteit
De medewerkers die voor ons in touw zijn, hebben een gedegen opleiding en staan voor kwaliteit.
Deskundig
Deskundigheid en inzet van onze medewerkers vormen de basis van ons succes.
Vastgoedonderhoud Den Haag

Onze grondwaarden

Wij hebben een aantal grond waarden die we heel belangrijk vinden. Zo kunt u bij ons altijd de beste kwaliteit verwachten. Onze medewerkers zijn allemaal vakkundig geleerd en/of hebben een soortgelijke opleiding behaald. Het succes van ons bedrijf hebben we te danken aan de kennis en inzet van al onze medewerkers. U kunt bij ons dus altijd hoge kwaliteit verwachten als het gaat om winkel onderhoud in Lelystad. Ook oprechtheid hebben we hoog in het vaandel staan. Wij zijn eerlijk en betrouwbaar en komen onze afspraken aan. Ook soepelheid vinden wij belangrijk. Wij leveren dan ook alleen maar maatwerk als het gaat om totaal onderhoud van uw vastgoed. En als laatste kunt u continu rekenen op de hoogste kwaliteit.

Meer over Turnkey Facility

Bij Turnkey Facility kunt u niet alleen terecht voor Winkel onderhoud in Lelystad. Ook facilitaire diensten, projectmanagement, bouwsupport, verbouw en bouw zijn belangrijke pijlers binnen ons bedrijf. Wij regelen alles van begin tot eind als het om uw vastgoed gaat. Bij Turnkey Facility heerst een leerzame, no nonse-cultuur. Mede daardoor hebben we een vaste en solide klantenkring kunnen opbouwen. Wilt u meer weten over totaal onderhoud? Neem dan contact met ons op. U vindt bij ons alleen maatwerk dus wij gaan graag met u in gesprek hierover. Uw winkel- of bedrijfspand is bij Turnkey Facility in goede handen.

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services