Vastgoedonderhoud

Vastgoedonderhoud door Turnkey Facility

Goed vastgoedonderhoud is erg belangrijk. Want uw vastgoed is uw kapitaal dus daar bent u vanzelfsprekend erg zuinig op. Turnkey Facility is de specialist op het gebied van vastgoedonderhoud. Wij zorgen ervoor dat uw panden goed onderhouden worden en blijven. Wij hebben expertise op verschillende gebieden, of het nu om een winkel- of kantoorpand gaat.  Uw vastgoedonderhoud is bij ons in goede handen. Klanten waarderen ons vanwege het vakmanschap, onze integriteit en klantvriendelijkheid. Ons doel is het in stand houden, verbeteren en verduurzamen van uw vastgoed. En daarnaast willen wij u compleet ontzorgen.

Vooruitstrevend

Turnkey Facility uit Sprang-Capelle is een vooruitstrevend bedrijf dat zich al jaren bezighoudt met vastgoedonderhoud. Wij leveren maatwerk en denk graag met u mee. Onze uitvoerige inspecties, diepgaande technische kennis en ons uitgebreide netwerk zorgen ten allen tijde voor kwaliteit. Onze medewerkers zijn allemaal gediplomeerd en hebben passie voor hun vak. Klantvriendelijkheid vinden wij erg belangrijk. De panden die wij mogen onderhouden zijn zeer verschillend. Zo doen wij het vastgoedonderhoud voor winkelketens als Zara en Bershka. Wij bieden onze klanten altijd een totaaloplossing. Dat houdt in dat u nergens naar om hoeft te kijken. U kunt erop vertrouwen dat Turnkey Facility het onderhoud of de reparatie snel en vakkundig uitvoert. En dat met zo min mogelijk overlast. Wij controleren periodiek uw gehele pand en zorgen ervoor dat alles op orde blijft.

No nonsense-cultuur
Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur
Kwaliteit
De medewerkers die voor ons in touw zijn, hebben een gedegen opleiding en staan voor kwaliteit.
Deskundig
Deskundigheid en inzet van onze medewerkers vormen de basis van ons succes.
Vastgoedonderhoud

Waar wij voor staan:

Een aantal kernwaarden vinden wij bij Turnkey Facility erg belangrijk. Zo kunt u bij ons altijd kwaliteit verwachten. Wij werken met duurzame materialen en zetten alleen echte vakmensen in. Een ander belangrijke waarde is integriteit. Dat houdt in dat uw opdracht bij ons in goede handen is. Wij doen wat we zeggen.

Daarnaast zijn we ook flexibel als dat nodig is. Daarom leveren we altijd maatwerk. En als laatste vinden wij continuïteit erg belangrijk.  Dat houdt in dat u continu kunt rekenen op de hoogste kwaliteit. U hoeft nergens meer naar om te kijken, uw pand is bij ons in vertrouwde handen.

Over Turnkey Facility

U kunt bij Turnkey Facility terecht voor vastgoedonderhoud. Wij zorgen voor onderhoud van winkels en warenhuizen maar ook facilitaire diensten, projectmanagement, bouw, verbouw en bouwsupport zijn de belangrijkste pijlers van ons bedrijf.

De basis van ons succes zijn onze deskundige medewerkers die passen hebben voor wat ze doen. Wilt u meer weten over vastgoedonderhoud? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U vindt bij ons alleen maatwerk dus wij gaan graag met u in gesprek. Uw winkel- of bedrijfspand is bij Turnkey Facility in goede handen.

Tel: +31 (0)6-27 45 67 89
Mail: info@turnkey-facility.nl

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services