TURNKEY FACILITY ontzorgt

Wij regelen het van A tot Z

TURNKEY FACILITY ontzorgt

Wij regelen het van A tot Z

TURNKEY FACILITY ontzorgt

Wij regelen het van A tot Z

Projectontwikkeling

Projectontwikkeling is een belangrijke pijler van Turnkey Facility. Projectmanagement en bouwactiviteiten zijn voor ons dagelijkse kost. Wij kunnen het gehele bouwproces voor u managen, zodat u zich kunt blijven concentreren op uw eigen activiteiten. Want je moet doen waar je het beste in bent toch? Met projectontwikkeling van Turnkey Facility wordt u volledig ontzorgd. Wij leveren u met regelmaat overzichtelijke rapportages zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Wat houdt projectontwikkeling in?

Projectontwikkeling is een breed begrip. Er zijn namelijk allerlei soorten projecten die ontwikkeld worden. Turnkey Facility richt zich met name op projecten in de bouw. Groeit uw bedrijf en heeft u meer ruimte nodig? Of gaat u verhuizen naar een compleet nieuw pand? Dit gebouw moet natuurlijk eerst gebouwd worden. En daar komt veel bij kijken. Ook zaken waar u misschien weinig verstand van hebt. Daarom is het verstandig om de projectontwikkeling uit te besteden aan iemand die daar wel verstand van heeft. Bij Turnkey weten we hier alles vanaf. Wij managen voor u het bouwproces, coördineren de communicatie tussen de betrokken partijen en lossen vraagstukken op die zich voor en gedurende de bouw voordoen. Wij kunnen daarnaast het gestelde budget bewaken en u regelmatig informeren over de stand van zaken hierin. U hoeft zich nergens meer druk om te maken.

Adviseren en ontzorgen

Vanaf het eerste moment kunt al bij Turnkey Facility terecht voor projectontwikkeling. Zo kunnen we het ontwerp van het project begeleiden. Ook kunnen we vergunningen aanvragen en aannemers selecteren. Graag denken we ook mee over het budget en de planning, het moet wel haalbaar zijn. We onderhouden contact met de energie- en waterleveranciers en andere uitvoerende partijen. We begeleiden bouwvergaderingen en voeren controle uit op de uitvoering. En misschien wel het belangrijkste deel, we doen aan kwaliteitsbewaking. U weet zeker dat er zorgvuldig en goed gebouwd wordt. U kunt de projectontwikkeling met een gerust hart  aan ons overlaten.

Meer over Turnkey Facility

Onderhoud van warenhuizen en winkels, facilitaire diensten, projectmanagement, bouw, verbouw en bouwsupport zijn de belangrijkste pijlers van Turnkey Facility. Dus niet alleen projectontwikkeling is belangrijk binnen ons bedrijf in Sprang-Capelle. Wilt u meer weten over  wat onze projectontwikkeling voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. U vindt bij ons alleen maatwerk dus wij gaan graag met u in gesprek. Uw winkel- of bedrijfspand is bij Turnkey Facility in goede handen.

.

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services