TURNKEY FACILITY ontzorgt

Wij regelen het van A tot Z

TURNKEY FACILITY ontzorgt

Wij regelen het van A tot Z

TURNKEY FACILITY ontzorgt

Wij regelen het van A tot Z

Onderhoud van gebouwen

Turnkey Facility is de specialist op het gebied van onderhoud van gebouwen. Bent u vastgoedeigenaar en wilt u dat uw gebouwen goed onderhouden worden? Wij bieden een totaaloplossing voor reparatie en onderhoud aan uw gebouwen. U kunt het gehele onderhoud aan ons uitbesteden. Van reparatie tot storingen, wij regelen het allemaal voor u. Wij zijn ons er terdege van bewust dat uw vastgoed van grote waarde is en dat u er goed voor wilt zorgen. Turnkey Facility heeft alleen maar vakmensen in dienst die gespecialiseerd zijn in onderhoud van gebouwen.

Kwaliteit

Bij Turnkey Facility werken enthousiaste vakmensen die allemaal een gedegen opleiding hebben. Zij zijn de reden van ons succes. Onze medewerkers werken klantgericht, zijn flexibel en hebben verstand van zaken. Ze werken vanzelfsprekend volgens planning en komen altijd hun afspraken na. U weet zeker dat u het onderhoud van gebouwen uitbesteedt aan een professionele partij die weet wat hij doet.

Onze klantenkring

We hebben in loop der jaren een grote en diverse klantenkring opgebouwd. Hierdoor hebben we niet alleen onze klantenkring verder uitgebreid, maar ook onze ervaring en kennis. Wij zijn thuis in verschillende branches zoals retail, bedrijfsleven en we onderhouden diverse winkelpanden.

Maatwerk

Bij Turnkey Facility leveren we altijd maatwerk. Elk pand is namelijk weer anders en vraagt ander onderhoud. Daarom maken we van te voren afspraken over wat er allemaal nodig is voor het onderhoud van gebouwen. U kunt bijvoorbeeld denken aan volledig onderhoud aan uw bedrijfspand, kleine verbouwingen of aanpassingen aan uw pand. U kunt ons ook bereiken als er storingen zijn aan bijvoorbeeld rolluiken, elektra, airco. Daarnaast kunnen we ruiten vervangen, vloeren onderhouden en gevels voor u reinigen. Maar we zijn ook specialist op het gebied van hang- en sluitwerk en beveiliging. Wij bieden desgewenst een totaaloplossing.

Meer over Turnkey Facility

Onderhoud van gebouwen is bij Turnkey Facility in goede handen. Maar ook voor facilitaire diensten, projectmanagement, bouw, verbouw en bouwsupport kunt u bij ons terecht. Als het om het onderhoud van uw gebouwen gaat, regelen wij het van A tot Z. Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur. Wij doen wat we zeggen, u kunt altijd van ons op aan. Wilt u meer weten over  onderhoud van uw gebouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. U vindt bij ons alleen maatwerk dus wij gaan graag met u in gesprek. U winkel- of bedrijfspand is bij Turnkey Facility in goede handen.

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services