TURNKEY FACILITY ontzorgt

Wij regelen het van A tot Z

TURNKEY FACILITY ontzorgt

Wij regelen het van A tot Z

TURNKEY FACILITY ontzorgt

Wij regelen het van A tot Z

Huismeester

Bij Turnkey Facility kunt u  terecht als u een huismeester zoekt. Een huismeester is iemand die verantwoordelijk is voor de representatieve, veilige en ordelijke omgeving van een gebouw. Hij is het eerste aanspreekpunt als er iets niet in orde is. Bijvoorbeeld bij schade aan het gebouw, een storing of defect of andere problemen. Daarnaast houdt onze huismeester zich bezig met klein onderhoud en houdt hij toezicht op de veiligheid. Met een huismeester van Turnkey Facility is uw gebouw in goede handen.

Wat doet een huismeester?

Een huismeester heeft verschillende taken. Wat voor taken dit precies zijn, hangt af van de wensen van de klant. Wij leveren namelijk altijd maatwerk. U weet namelijk als beste wat er nodig is voor uw vastgoed. Een aantal taken kunnen bijvoorbeeld zijn: het periodiek inspecteren van het pand en de directe omgeving om gebreken of aantasting te voorkomen. Een eerste aanspreekpunt voor bewoners of gebruikers van het pand in geval van problemen. Het verrichten van kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden. U kunt dan denken aan het vervangen van lampen, het controleren van hang- en sluitwerk of het vervangen van zekeringen. Een huismeester ziet ook toe op de werkzaamheden van derde partijen. Kortom, een goede huismeester ontzorgt de klant volledig als het gaat om het onderhoud en inspectie van het gebouw.

Echte vakmensen

Een huismeester is verantwoordelijk voor uw gebouw, het is dus belangrijk dat er een goede vertrouwensband is. Bij Turnkey Facility weten we hoe waardevol vastgoed is en hoe belangrijk het is dat daar zorgvuldig mee om wordt gegaan. Daarom werken er bij ons alleen maar vakmensen met een goede opleiding. Mensen die passie hebben voor hun vak, flexibel zijn en verstand van zaken hebben. Uw gebouw, of het nu om een bedrijfspand of winkelpand gaat, is bij Turnkey Facility dan ook in goede handen.

Meer over Turnkey Facility

Een van de gespecialiseerde werkmaatschappijen van E&S B.V. is Turnkey Facility uit Sprang-Capelle. Onderhoud van warenhuizen en winkels, facilitaire diensten, projectmanagement, bouw, verbouw en bouwsupport zijn de belangrijkste pijlers van ons bedrijf. Ook als u een huismeester zoekt, bent u bij ons aan het goede adres. Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur. Mede daardoor hebben we een vaste en uitgebreide klantenkring kunnen opbouwen. Wilt u meer weten over  wat een huismeester voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. U vindt bij ons alleen maatwerk dus wij gaan graag met u in gesprek. Uw winkel- of bedrijfspand is bij Turnkey Facility in goede handen.

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services