TURNKEY FACILITY ontzorgt

Wij regelen het van A tot Z

TURNKEY FACILITY ontzorgt

Wij regelen het van A tot Z

TURNKEY FACILITY ontzorgt

Wij regelen het van A tot Z

Facilitaire dienstverlening

Turnkey Facility is specialist op het gebied van facilitaire dienstverlening. Wij zijn een allround facilitair dienstverlener. Dat houdt in dat wij al het onderhoud van uw winkels gebouwen of kantoor voor onze rekening kunnen nemen. Het is belangrijk dat onderhoud met regelmaat gebeurt. Want als er eenmaal sprake is van achterstallig onderhoud, zijn de kosten vele malen hoger. Soms is zelfs vervanging of renovatie nodig. Turnkey Facility kan u volledig ontzorgen, zodat u zich volledig kunt richten op waar u goed in bent. Laat de facilitaire dienstverlening aan ons over, wij regelen het van A tot Z voor u.

Totaal faciliteren

Volgens het woordenboek betekent faciliteren zowel het vergemakkelijken als het voorzien van faciliteiten. Ook wordt met faciliteren wel eens ondersteuning bieden bedoeld. En dat is precies wat we doen bij Turnkey Facility. Alleen gaat het bij ons nog net een stapje verder. Wij ontzorgen u volledig. Bij ons vindt u maatwerk als het gaat om facilitaire dienstverlening. Wat dat precies inhoudt? Wij zetten altijd de juiste mensen in, echte vakmensen met passie voor wat ze doen. U heeft een aanspreekpunt waar u ten alle tijden contact mee op kunt nemen als er iets is. U krijgt van ons ook een managementrapportage en een factuur. Wij zijn een transparant bedrijf en zo werken we ook graag. Overzichtelijk en klantvriendelijk.

Onze kernwaarden

Bij Turnkey Facility  hebben een aantal kernwaarden die we erg belangrijk vinden. Misschien wel de belangrijkste is kwaliteit.  Onze medewerkers zijn allemaal vakkundig en hebben een gedegen opleiding genoten. Het succes van ons bedrijf hebben we te danken aan hun  deskundigheid en inzet. Ook integriteit hebben we hoog in het vaandel staan. Wij zijn eerlijk en betrouwbaar en komen onze afspraken na. Ook flexibiliteit vinden wij belangrijk. Iedere opdracht is weer anders in de facilitaire dienstverlening. Wij leveren dan ook alleen maar maatwerk. En als laatste op de lijst staat continuïteit. U kunt continu rekenen op de hoogste kwaliteit.

Meer over Turnkey Facility

Bij Turnkey Facility kunt u niet alleen terecht voor facilitaire dienstverlening. Ook projectmanagement, bouw, verbouw en bouwsupport zijn belangrijke pijlers van ons bedrijf dat gevestigd is in Sprang-Capelle. Wij regelen het van A tot Z als het om uw vastgoed gaat. Bij Turnkey Facility heerst een pragmatische, no nonsense-cultuur. Dat resulteert in een vaste en uitgebreide klantenkring. Wilt u meer weten over onze facilitaire dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U vindt bij ons alleen maatwerk dus wij gaan graag met u in gesprek.

Bij ons kunt u ook terecht voor:
Winkels | Onderhoud |  Advies

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services