TURNKEY FACILITY ontzorgt

Wij regelen het van A tot Z

TURNKEY FACILITY ontzorgt

Wij regelen het van A tot Z

TURNKEY FACILITY ontzorgt

Wij regelen het van A tot Z

Facilitair manager

Zoekt u een facilitair manager? Ook dan bent u bij Turnkey Facility aan het goede adres. Een goede facilitair manager is onmisbaar als u de verantwoordelijkheid hebt over een gebouw. Hij  is het eerste aanspreekpunt, bijvoorbeeld als er iets niet in orde is. Heeft het gebouw schade opgelopen, moet er een ruit worden gerepareerd, is er een storing of doet de verwarming het niet meer? De facilitair manager zorgt dat het opgelost wordt. Hij houdt zich ook bezig met klein onderhoud en houdt toezicht op de veiligheid. Een facilitair manager zorgt ervoor dat u zich kunt bezighouden met waar u goed in bent.

Verschillende taken

Wij zijn al even kort ingegaan op wat een facilitair manager allemaal doet. Want er zijn veel verschillende taken. Wat dit precies voor taken zijn, hangt er natuurlijk vanaf wat u wenst. Bij Turnkey Facility leveren we alleen maatwerk. Want u weet als geen ander wat er nodig is om uw gebouw optimaal te onderhouden. We zetten als voorbeeld een aantal taken op een rijtje: het periodiek inspecteren van het pand en de directe omgeving om gebreken te voorkomen. Een eerste aanspreekpunt voor bewoners of gebruikers van het pand in geval van problemen. Het verrichten van kleine reparaties en onderhoudswerkzaamheden. U kunt dan denken aan het vervangen van lampen, zorgen dat de ramen schoon blijven, het controleren van hang- en sluitwerk of het vervangen van zekeringen. Daarnaast ziet een facilitair manager er ook op toe dat andere partijen hun werk goed uitvoeren. Goed facilitair management zorgt ervoor dat de klant volledig ontzorgd wordt als het gaat om het onderhoud en inspectie van het gebouw.

Echte vakmensen

Het is belangrijk dat u op aan kunt van uw facilitair manager. Hij is immers verantwoordelijk voor uw vastgoed. Daarom werken er bij Turnkey Facility alleen maar vakmensen met een goede opleiding. Ze hebben verstand van zaken, zijn flexibel en hebben passie voor hun vak. Mensen die passie hebben voor hun vak, flexibel zijn en verstand van zaken hebben. Uw gebouw is bij Turnkey Facility dan ook in goede handen.

Meer over Turnkey Facility

Onderhoud van warenhuizen en winkels, facilitaire diensten, projectmanagement, bouw, verbouw en bouwsupport zijn de belangrijkste pijlers van Turnkey Facility. Ook als u een facilitair manager zoekt, bent u bij ons aan het goede adres. Wilt u meer weten over  wat een facilitair manager voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. U vindt bij ons alleen maatwerk dus wij gaan graag met u in gesprek. Uw winkel- of bedrijfspand is bij Turnkey Facility in goede handen.

Bij ons kunt u ook terecht voor: Onderhoud | Winkels | Advies

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services