TURNKEY FACILITY ontzorgt

Wij regelen het van A tot Z

TURNKEY FACILITY ontzorgt

Wij regelen het van A tot Z

TURNKEY FACILITY ontzorgt

Wij regelen het van A tot Z

Onderhoud vastgoed

Goed onderhoud van vastgoed is erg belangrijk. Uw vastgoed is uw kapitaal dus daar bent u zuinig op. Bij Turnkey Facility zijn we ons daar zeer van bewust. Wij zorgen ervoor dat uw panden goed onderhouden worden. Of het nu gaat om een monumentaal winkelpand of bedrijfspand gaat. Turnkey Facility is gespecialiseerd op het gebied van onderhoud aan retail, winkels en warenhuizen. Klanten waarderen ons vanwege hoogwaardig vakmanschap, integriteit en klantvriendelijkheid. Ons doel is het in stand houden, verbeteren en verduurzamen van uw vastgoed.

Vooruitstrevend

Turnkey Facility is een vooruitstrevend bedrijf dat zich al jaren bezighoudt met het onderhoud van vastgoed. Wij denken graag met u mee en leveren maatwerk. Onze uitvoerige inspecties, diepgaande technische kennis en ons uitgebreide netwerk zorgen voor kwaliteit. Al onze medewerkers hebben een gedegen opleiding en passie voor hun vak. Klantvriendelijkheid hebben ze hoog in het vaandel staan. De panden die wij onderhouden zijn bijzonder divers. Zo doen wij het onderhoud van vastgoed voor winkelketens als Zara en Bershka. Wij bieden u een totaaloplossing. Dat houdt in dat u nergens naar om hoeft te kijken. U kunt erop vertrouwen dat Turnkey Facility het onderhoud of de reparatie snel en vakkundig uitvoert. Wij controleren periodiek uw gehele pand en zorgen ervoor dat alles op orde blijft.

Onze kernwaarden

Bij Turnkey hanteren we een aantal kernwaarden. U kunt bij ons altijd kwaliteit verwachten als het gaat om onderhoud van vastgoed. Wij werken met duurzame materialen en echte vakmensen. Een ander belangrijk thema is integriteit. Uw opdracht is bij ons in goede handen. Wij doen wat we zeggen en houden ons aan afspraken.  Maar daarnaast zijn we ook flexibel. U kunt bij ons terecht voor maatwerk. En als laatste vinden wij continuïteit erg belangrijk.  Dat houdt in dat u continu kunt rekenen op de hoogste kwaliteit. U hoeft nergens meer naar om te kijken, uw pand is bij ons in vertrouwde handen.

Meer over Turnkey Facility

U kunt bij Turnkey Facility terecht voor onderhoud van uw vastgoed. Wij zorgen voor onderhoud van winkels en warenhuizen maar ook facilitaire diensten, projectmanagement, bouw, verbouw en bouwsupport zijn de belangrijkste pijlers van ons bedrijf. Deskundigheid en inzet van onze medewerkers vormen de basis van ons succes. Wilt u meer weten over onderhoud van uw vastgoed? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U vindt bij ons alleen maatwerk dus wij gaan graag met u in gesprek. Uw winkel- of bedrijfspand is bij Turnkey Facility in goede handen.

Neem contact op

    Bijlage toevoegen
    Browse Services